Mi az amit mindenképpen megveszel a gyerekednek?
pelenka,popsikenőcs,sapi,zokni,ünnepi ajándékok/névnap,szülinap,karácsony....élelmiszer,tisztálkodási kelékek.
Persze nem azt nézem,hogy mi a legdrágább hanem azt,hogy nekünk mi vált be és az bár mennyibe kerül megveszem neki.
èn mindent.
habár pelusból van itthoni használatra olcsobb pelus is, mert ha már kicsit tele van cserélem. de éjszakára és utközbe mást adok rá.
ruhákban megveszem a 12000Ft-s ruhát is meg a 2000Ft-st is ha olyan ami tetszik. habár a drágább miután kinötte is olyan mint az új lenne, így kölcsön tudom adni másnak.
Cipöt csak jót veszek neki.
kajában is csak minöségi biot veszek ha tudok.
mi magunk is így élünk, mi sem vesszük meg a rosszat.
játékba meg szerintem nagyon fontos. utálom mikor anyám valami kínai kütyüvel ide állít és 1 hét múlva keresgetem a széttört darabjait.
Én mindig nézem az árat. Pelenkát nem vennék 60.-ft-os darabáron, amikor megkapom 30-40-ért is...
Popsikenőcs -nem hazsnálnék folyamatosan sudot vagy ilyesmit, hanem a gyógyszertárit szoktam, néha dm-eset.
Törlőkendő -bevált a dm-es, minek vegyek drágábbat, h az tökéletesen megfelel? :)
Cipő -szintén köztes megoldás, csakis új, de nem gagyi, de nem is 15ezerért, megtalálom az akciókat: siesta szandál 12 helyett 6-ért, vízálló téli bakancs 5-ért, stb.
Ruha: vatera. Nem látom értelmét 4 hónapra megvenni a 10ezres kabátot. Van egy 100 forintos játszós, van 2 párszázas overálja, és egy 3500-as céundás kuponos kabátkája "szép"-nek. Inkább legyen több ruhája, imádom öltöztetni :)
Végiggondolva szerintem nincs semmi, amit ész nélkül vennék meg ártól függetlenül sem magamnak, sem senkinek a családban. Van 3 gyerekünk, máshová is tudjuk tenni a pénzt: sport, zeneiskola, stb.
Pelenka, popsitörlő, lábbeli, étel.
Biztos van még más is, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ruhát szoktam turiban is, vagy akciósan (Tescoban) venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!