21 hós gyerekednek szoktál még üveges bébiételt adni?
Figyelt kérdés
Ikreim sokszor csak azt hajlandók megenni.De ettől is ugyanúgy lehet hízni?2011. nov. 7. 13:52
1/7 anonim válasza:
Én lányom még 2 év felett is ette. Elég volt neki egy üveg (pl gesztenyés kecskeméti). Néha evett hozzá egy v két virslit.
Ilyenkor már nem kell feltétlen hízni.
Ha tele a pocak egy üvegtől, akkor jó, ha nem, akkor adj nekik még valamit.
Nincs semmi baj azzal, hogy még esznek üveges kaját.
2/7 anonim válasza:
Én már kb 9-10 hónapos kora óta nem adok a lányomnak bébiételt (most 24 hónapos). Ő 10 hós korától nem volt hajlandó megenni. Egyébként sem adtam volna neki, csak max 10-11 hós koráig, mivel utána már szerintem már nem lett volna laktató a számára, az általam készített főzelékekkel, stb ételekkel ellentétben. Te jó ég, bele sem merek gondolni, hogy az éhes ikreid hány üveggel nyomnak be 1-1 ilyen étkezéskor?!
3/7 anonim válasza:
szia.én sem adok már a kislányomnak.ő is kb 10 hós koráig kapta akkor is csak ha éppen mentünk vhova.hátt hogy elég laktató-e nekik nem tudom kérdezd meg esetleg a védőnőt....
4/7 anonim válasza:
19hónapos a lányom 8hónapos korától nem eszik bébipapit. Nem azért mert nem adok neki,egyszerűen elutasította! Azt sem ette amit én főztem,ha teljesen pépes volt. Csak akkor ette ha darabosra csináltam.
4hónapos korától hozzátáplálunk,de majdnemhogy az első perctől elutasította a pépet.
6/7 anonim válasza:
16 hónapos a lányom és heti 2x tuti biztos hogy azt eszik.Imádja.És még sokáig fogja is ahogy elnézem.
7/7 A kérdező kommentje:
Hogy laktató nekik azt tudom,mert egy üveggel pont elég nekik,ha éhesek maradnának,még kérnék.Azt kérdeztem,hogy elég hízlaló-e.Ők mivel koraszülöttek voltak,kis súllyal,ezért most sem valami nagy darab bébik.10 kilósak, most kezd jó lenni rájuk a 86-os méret.
2011. nov. 7. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!