Milyen vitaminra, immunerősítőre esküszöl, te mit adsz a gyerekednek?
Én arra esküszöm, hogy az ember alapállapota az egészségesség, valamint, hogy saját normális immunrendszerrel születünk, amit nem kellene legyengíteni mesterséges módon mindenféle bogyókkal meg cseppekkel, meg túlzott fertőtlenítésekkel. Az a szülő, aki a rosszul értelmezett gondoskodással tönkrevágja a gyereke védekező rendszerét és képtelenné teszi őt arra, hogy segédeszközök nélkül normálisan éljen e világban, amit már páran túléltek, az maga felelős azért, ha beteges a gyereke.
Amennyiben betegen van gyengének született kisgyerekről van szó, akkor meg nem a neten kell megoldást keresni, hanem hallgatni az orvosra, biztos van a közelben egy. Mindegy melyik, mind ugyan arra az egyetemre járt.
Remélem hasznos volt a válaszom.
Ui: két gyerekem nőtt fel velem, sosem voltunk betegek, se testileg, se lelkileg.
off
elsőnek:igen,alapból nem lenne szükség ilyesmivel,de a mai zöldségeknek,gyümölcsöknek semmi tápértéke,vitamintartalma nincs,a húsokról és egyéb dolgokról ne is beszéljünk.a rohanó világ,szmog egyéb dolgok még rosszabbá teszik az egészségünket.sajnos muszáj valami vitamint szedni,főleg ha közösségbe jár agyerek.
válasz:nekünk a bonolact pro+kid és a marslakócskák együtt bevált
Másodiknak igaza van. Arról nem is beszélve, amit ha jól emlékszem nem írt, én hozzátenném, sokkal agresszívebb vírusokkal van most dolgunk, mint régen.
Ennyit a "helyesbítésről".
Én broncho vaxom port adok neki és multi tabs immuno kid-et. 3,5 éves kislány anyukája.
Ha ilyen kérdés jelenik meg sokan egyből írják hogy nem kell vitamin.Egyen sok gyümölcsöt meg zöldséget.Ami igaz is.DE!Igen is kell adni vitamint szerintem,a mai zöldségek sem olyanok mint régen úgy mint a betegségek sem.
Én cebion multit adok 2 éves kislányomnak.
nem találtam korhatárt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!