Milyen teát adsz 2 év körüli gyerekednek?
Figyelt kérdés
Pickwik gyerekteát isszuk már jó ideje,de szeretnék most váltani,milyet ajánlanátok?
Köszi!
2011. nov. 1. 22:31
1/10 anonim válasza:
1 éves és Milford-ból a vérnarancsot imádja a kicsim . Nagyon jó ízű és alig kell ízesíteni!
2/10 anonim válasza:
kamilla-tea?
mindenképp gyógyszertárban nézelődj, ne hipermarketekben :)
3/10 anonim válasza:
Az én lányom 18 hónapos,én is a pickwick gyerekteát adom neki.Épp a múltkor tanácsolták,hogy adjak neki csipkebogyó teát,tele van c vitaminnal,azt akarom kipróbálni,de amit az első válaszoló irt,vérnarancsos is jól hangzik:-)
4/10 anonim válasza:
szerintem már bármilyen teát ihat
max annyi h este már ne adj neki fekete teát
mi Sir Morton gyümölcsteákat iszunk most éppen :-)
meg ami megtetszik ha fekete tea is van benne akkor nem készítem erősre
5/10 anonim válasza:
Mi is Pickwick gyerekteát adtunk neki, de kap már Pickwick csipkebogyó variációkat (epres, barackos, sima van egy dobozban), és kap még vegyesgyümölcs teát, hársfát, kamillát ritkán ésa kedvence a Lidl-ben kapható almás tea C vitaminnal.
6/10 anonim válasza:
gyümölcsteát iszik a fiam.mindegy milyen csak tea legyen.mást nem is nagyon iszik meg.nost épp saga van itthon.
szerintem mindegy milyet adsz,csak nem legyen fekete tea benne,mert neki még nem igazán jó.
7/10 anonim válasza:
Gyógynövény teakeveréket gyümölcsteával, vagy sima gyümölcsteát. Fontosnak tartom, hgoy ne legyen benne aroma és színezőanyag, meg még ami nem belevaló.
8/10 anonim válasza:
Pickwik gyerektea szintén, nem ízesítem imádja, mást még nem próbáltam, egyszer belekortyolt az én mézes citromos teámba, de nem ízlett neki. Néha kap izésített ásványvizet.
9/10 anonim válasza:
Pickwick gyerekteát ivott egy darabig a fiam, de szerintem annak semmi íze. Így áttértünk a Lidl-s piramis gyümölcsteára, most meg a Saga gyümölcsteáit isszuk, isteni finomak, főleg a málnás. A párom az eper-birsalmáért van oda.
10/10 anonim válasza:
Pickwick gyerekteát általában, de gyakran főzök csipkebogyót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!