Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen teát adsz 2 év körüli...

Milyen teát adsz 2 év körüli gyerekednek?

Figyelt kérdés

Pickwik gyerekteát isszuk már jó ideje,de szeretnék most váltani,milyet ajánlanátok?

Köszi!

2011. nov. 1. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
1 éves és Milford-ból a vérnarancsot imádja a kicsim . Nagyon jó ízű és alig kell ízesíteni!
2011. nov. 1. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:

kamilla-tea?

mindenképp gyógyszertárban nézelődj, ne hipermarketekben :)

2011. nov. 1. 23:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom 18 hónapos,én is a pickwick gyerekteát adom neki.Épp a múltkor tanácsolták,hogy adjak neki csipkebogyó teát,tele van c vitaminnal,azt akarom kipróbálni,de amit az első válaszoló irt,vérnarancsos is jól hangzik:-)
2011. nov. 2. 06:18
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem már bármilyen teát ihat

max annyi h este már ne adj neki fekete teát

mi Sir Morton gyümölcsteákat iszunk most éppen :-)

meg ami megtetszik ha fekete tea is van benne akkor nem készítem erősre

2011. nov. 2. 07:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is Pickwick gyerekteát adtunk neki, de kap már Pickwick csipkebogyó variációkat (epres, barackos, sima van egy dobozban), és kap még vegyesgyümölcs teát, hársfát, kamillát ritkán ésa kedvence a Lidl-ben kapható almás tea C vitaminnal.
2011. nov. 2. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:

gyümölcsteát iszik a fiam.mindegy milyen csak tea legyen.mást nem is nagyon iszik meg.nost épp saga van itthon.

szerintem mindegy milyet adsz,csak nem legyen fekete tea benne,mert neki még nem igazán jó.

2011. nov. 2. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyógynövény teakeveréket gyümölcsteával, vagy sima gyümölcsteát. Fontosnak tartom, hgoy ne legyen benne aroma és színezőanyag, meg még ami nem belevaló.
2011. nov. 2. 08:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Pickwik gyerektea szintén, nem ízesítem imádja, mást még nem próbáltam, egyszer belekortyolt az én mézes citromos teámba, de nem ízlett neki. Néha kap izésített ásványvizet.
2011. nov. 2. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Pickwick gyerekteát ivott egy darabig a fiam, de szerintem annak semmi íze. Így áttértünk a Lidl-s piramis gyümölcsteára, most meg a Saga gyümölcsteáit isszuk, isteni finomak, főleg a málnás. A párom az eper-birsalmáért van oda.
2011. nov. 2. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Pickwick gyerekteát általában, de gyakran főzök csipkebogyót is.
2011. nov. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!