Anyám túl jóba van a haverjaimmal, pasimmal, tulságosan is. Vélemény?
"Egy ilyen 20 évesnek pl. kellett egy 40 éves... "
Ja, a lerobbant hájas, kopaszodó csóri magyar. persze van aza pénz...
Nem feküdtem még le a barátommal, nem szeretnénk elsiettetni a dolgot..
Másrészt meg sokak szerint elég formás vagyok, a barátom imádja a melleimet, a fenekemet. Anyám meg inkább olyan egyszerübb kinézetű nő. Nem ad sokat magára, ápolt külső, de nem túl nőies. Egyszerűen nem értem.. És nem az van hogy csak a fiatalabb pasik kellenek neki.. Vannak idősebb ismerőseim is. Volt Általános iskolás tesi tanárom akivel jóbavoltunk. Rá is rámászott anyám. 57-58 éves férfi. Konkrétan mindenkire rámászik akivel én beszélek.. Lehet az 17-60 éves korig bárki. A "páwagyerek"től a testesebb v. Izmosabb.. (Férfiasabb) férfiakig...
Akár haverkodás ez, akár flörtölés, ez mindenképp tolakodás.
Szerezzen saját "jogon" 20 év körüli barátokat, ne a te kapcsolataidba furakodjon be elefántnak.
Gyerekek! Miről beszéltek?
Köszönjétek meg a facebooknak!
Ennyi.
de sztem nincs ezzel gond. hát anyuka szereti a fiatal srácokat. ennyi.
kérdező, és vmelyikel össze is jött már?
Nem!
Az anyuka a f. s z t szereti, és nem igazán érdekli, hogy hány éves a tulajdonosa.
egyértelműen szerelmes a pasi a kérdezőbe, ezért fanyalodik rá az anyjára, mert az hasonlít rá. ha nem lenne szerelmes akkor bárki más anyjára is ráfanyalodna nem csak a kérdezőjére.
ez a régi közmondás újraértelmezése.
"izéld meg az anyját amíg a lánya nem hagyja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!