Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám túl jóba van a haverjaim...

Anyám túl jóba van a haverjaimmal, pasimmal, tulságosan is. Vélemény?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, anyám 42. Folyton bejelölgeti azokat a haverjaimat akikkel általában együtt lógunk, ő ezt azzal csillapítja hogy azért jelöli be őket ha engem nem érne el, akkor őket igen. Deviszont, irogat nekik, beszélgetnek, cukinak nevezi a haverjaimat, szivecskézik nekik, többször volt az hogy felhivta őket csak spontán "dumálgatni" a hátam mögött. Most a pasimat nevezi édesemnek, szivecskézik neki, mostmár a becenevét is átállította. Pár napja beszéltem erről a barátomnak is. Pasim 21 éves. Persze nem szeretne elveszíteni meg semmi, meg nem érdekli őt anyám ilyen szempntból. De ő is furcsálja. Anyámmal jó a kapcsolatom de én sem jelölgetem be az ő barátait, barátnőit, nem lógok velük meg semmi. Ő pedig folyamat.. Idegesít.. Szóvátettem és azt mondta rá hogy ne féltékenykedjek. Anyám külsőre nem az a tipikus fullos negyven fölötti nő, de van valami beszédkészsége amivel mindenkit le vesz a lábáról. És ezt ki is használja.. Csak azért mert valaki ránéz már egyből jön az hogy ő milyen jó nő, őt elöbb meg nézik mint engem. Kicsit önbizalomrombolók ezek a kijelentései..

2017. ápr. 27. 08:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
45%
hárman is nyomhatnák? s ki a harmadik? rám gondoltál?
2017. ápr. 28. 13:45
 32/40 anonim ***** válasza:
69%

"Egy ilyen 20 évesnek pl. kellett egy 40 éves... "

Ja, a lerobbant hájas, kopaszodó csóri magyar. persze van aza pénz...

2017. ápr. 28. 13:48
 33/40 A kérdező kommentje:

Nem feküdtem még le a barátommal, nem szeretnénk elsiettetni a dolgot..

Másrészt meg sokak szerint elég formás vagyok, a barátom imádja a melleimet, a fenekemet. Anyám meg inkább olyan egyszerübb kinézetű nő. Nem ad sokat magára, ápolt külső, de nem túl nőies. Egyszerűen nem értem.. És nem az van hogy csak a fiatalabb pasik kellenek neki.. Vannak idősebb ismerőseim is. Volt Általános iskolás tesi tanárom akivel jóbavoltunk. Rá is rámászott anyám. 57-58 éves férfi. Konkrétan mindenkire rámászik akivel én beszélek.. Lehet az 17-60 éves korig bárki. A "páwagyerek"től a testesebb v. Izmosabb.. (Férfiasabb) férfiakig...

2017. máj. 2. 21:48
 34/40 anonim ***** válasza:
ja igy már stimmel. amig le nem fexel vele, majd ráfanyalodik anyádra. utána meg dobja mert a fiatal husi mégiscsak jobb
2017. máj. 2. 22:52
 35/40 anonim ***** válasza:

Akár haverkodás ez, akár flörtölés, ez mindenképp tolakodás.

Szerezzen saját "jogon" 20 év körüli barátokat, ne a te kapcsolataidba furakodjon be elefántnak.

2017. máj. 2. 23:46
 36/40 anonim ***** válasza:

Gyerekek! Miről beszéltek?

Köszönjétek meg a facebooknak!

Ennyi.

2017. máj. 3. 07:44
 37/40 anonim ***** válasza:

de sztem nincs ezzel gond. hát anyuka szereti a fiatal srácokat. ennyi.

kérdező, és vmelyikel össze is jött már?

2017. máj. 3. 07:50
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Az anyuka a f. s z t szereti, és nem igazán érdekli, hogy hány éves a tulajdonosa.

2017. máj. 5. 09:45
 39/40 anonim ***** válasza:

egyértelműen szerelmes a pasi a kérdezőbe, ezért fanyalodik rá az anyjára, mert az hasonlít rá. ha nem lenne szerelmes akkor bárki más anyjára is ráfanyalodna nem csak a kérdezőjére.

ez a régi közmondás újraértelmezése.

"izéld meg az anyját amíg a lánya nem hagyja"

2017. máj. 5. 10:06
 40/40 anonim ***** válasza:
Hat ez beteg.. akar hany pasim volt v parom en orultem neki ha anyamal kijotek. Sose voltam feltekeny anyamra... tanacs menj el dokihoz !!
2017. máj. 10. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!