Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa tulsagosan felt. Mit tegyek?

Apa tulsagosan felt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok es bocsi az ekezetek miatt csak nincs magyar billentyum.

Tehat egy 18 eves lany vagyok es Angliaban elunk apaval. 13 eves voltam amikor hozza koltoztem. Most mindegy, hogy miert koltoztem el, mert nem annyira tartozik ide. Tehat itt fejeztem be a kozepiskolat. 2015 februar ota van baratom, aki szir szarmazasu, de mindig is Angliaban elt, szoval nincs semmifele kulturabeli elteres. A gond csak az, hogy apa mindig nagyon feltett engem, igy a kapcsolatunk eleje ota ellenzi a baratomat. Szerinte egyaltalan nem valo hozzam. Pedig egyebkent rendes srac, csak nem beszelt vele annyit es ezaltal nem is ismeri, csak ugy random itelkezik.

2016. júl. 3. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Okos apukád van!

A kultúrabeli eltérést majd házasság után megtapasztalod.

2016. júl. 3. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hiaba ott elt, a csalad a determinalo. Ha otthon az anyjanak kuss van mert apa azt mondja, nalatok is ez lesz. Ezen nem valtoztat semmilyen nyugati szabadszellemuseg meg nyitottsag.
2016. júl. 3. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

Én ismerek palesztint aki a mi városunkban segített beteg gyerekeknek, anyagilag megtehette.

Palestinian tourist dancing in Italy

https://www.youtube.com/watch?v=GSHTsyJlGbE

Ők is muszlinok.

Szerintem 1-2 ilyen videó, program elég. Palesztínia szép hely.

A palesztínia fejlettebb mint Szíria

2016. júl. 3. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a mai helyzetben senkinek nem vetheted a szemére, hogy bizonyos népektől fél / félti a szeretteit. Nem egy merényletet, emberrablást, satöbbit követtek el olyanok, akik mindig is Angliában, Franciaországban vagy épp Amerikában éltek, és nem volt látszólag kultúrabeli eltérés...

Másrészt pedig, 18 éves fiatal lány vagy, szinte még gyerek, de testileg már nő, semmi tapasztalatod az életben, persze, hogy félt apukád, főleg, ha csak ketten vagytok. Nem csak a barátod lehet rád veszélyes, hanem bárki. Nem biztos, hogy a szír barátod fogja elvágni a torkodat, lehet, hogy egy csapat neonáci fociultra, akik csak úgy elkapnak az utcán, mert a pasid bőre sötétebb az átlagnál.

Ez van, ilyen a világ most, nyilván nem jó állandó félelemben élni, nem is lehet, de nem várhatod ilyen körülmények között, hogy apukád feltétel nélkül megbízzon a pasidban, pláne, ha alig ismeri.

2016. júl. 3. 18:47
 5/7 anonim válasza:

A legjobb az lenne, hogyha találkoznának és beszélnének egymással. Nem ismeri annyira hogy megbízzon benne, ezen kén változtatni.

Édesapád előítéleteinek pedig sajnos van alapja, függetlenül attól hogy a barátod akár lehet rendes srác.

2016. júl. 3. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért félt, mert az ő kultúrájukban az udvarláskor minden nagyon szép és jó, addig mindent ígérgetnek, aztán a házasság után fordul a kocka és férfiak kifordulva önmagukból kvázi rabszolgaként kezelik a nőket. Jobb lenne, ha te sem dőlnél be ennek a látszat mézes-mázas viselkedésnek, mert ez csak addig tart, amíg nem mész hozzá.
2016. júl. 3. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen végülis az ismerősünk "férje" is nagyon nyitott volt az európai kultúrák felé és nagyon rendes ember volt... Szerencsére fogalmunk sincs hogyan de sikerült a lánynak hazaszöknie 2 hónapon belül a bezárt lakásból.
2016. júl. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!