Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tulságosan félt a szerelmem
Figyelt kérdés
a szerelmemmel amikor elöször smároltunk akk felsértette a számat a piercinge és azóta gyengéden csókol mert félt, pedig én imádok vele vadul csókolózni
már mondtam neki h nm kell félteni de ő állandóan aggód és amikor mondom neki h nm kell aggódni akk rögtön rávágja h "de cica,ha bármi baj történik veled akkor megőrülök"
arról meg nm is beszélve h aimkor vele alszok akk állandóan rám hajt pedig mondom neki h még ne,majd késöbb
most mit csináljak?
2010. máj. 3. 17:54
1/19 anonim válasza:
Örülj neki :) Jobb lenne ha szarna le és fájdalmat okozna neked? :O
2/19 A kérdező kommentje:
lehet de akk is
szeretek vele vadul smárolni
2010. máj. 3. 18:13
4/19 A kérdező kommentje:
ha-ha-ha
nemxD
2010. máj. 3. 19:31
5/19 A kérdező kommentje:
de ez akk is rosz:(
2010. máj. 3. 20:19
6/19 A kérdező kommentje:
légyszi segítsetek:(
nem tom h mit csináljak:(
és ez így olyan rosz:(
2010. máj. 3. 21:06
7/19 anonim válasza:
Sztem örülj neki hogy ilyen vigyáz rád mert szeret fontos vagy a számára..:) Annak jobban örülnél ha lese szarná hogy mi bajod van?Vagy hogy nem hajt rád?
8/19 A kérdező kommentje:
nm tom
de akk is...
2010. máj. 5. 19:46
9/19 anonim válasza:
szerintem mondd meg neki őszintén, hogy nem vagy porcelánból és nem kell ennyire vigyáznia rád... egy seb a szádban az meg nem komoly sérülés. maximum akkor van gáz hogyha a barátodnak is van vérző seb a szájában...
10/19 anonim válasza:
Vagy esetleg ha arra az időre kivenné a piercinget és akkor nem kellene féltenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!