Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tetovàlàst csinàltassak ès hovà a szerelmem jegyèül?
Talán ne csináltass semmilyen tetoválást. Talán hagyd a p i cs á b a az egész tetkó témát. Nézd meg, Angelina Jolie is hogy járt...
A szerelmet nem egy tetoválással kell kifejezni...
Tetkónak akkor van értelme, ha egyedi és eredeti. De ezt nektek kell kitalálni. Mi nem tudunk olyat mondani, amit csak ti ketten értetek... Beszéljétek ezt meg a pároddal, mert azért az is fontos, hogy ő mit szól hozzá, tetszene-e neki. Együtt találjátok ki, hogy mi legyen és hol. A hol?-ról még a tetoválót is meg lehet kérdezni, elvégre ő a szakember. :)
23/l
normalis esetben barkit batoritanek hogy csinalja meg ha vagyik ra....
de szerelmes tetkot soha nem szabad,
Köszönöm az eddigi válaszokat, de még mindig várom az ötleteket. A szerelmes tetkóval kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy ha esetleg (ne adja Isten) szétmennénk, akkor is valamilyen szinten ő örökké bennem élne, mert azért az eddig eltöltött 5 évet nem tudnám úgysem kitörölni az emlékeimbők, és ezáltal nem bánom, ha a bőrömről sem... szerintem semmiképp nem bánnám meg.
A párom egyébként már tud róla, hogy én ilyesmit szeretnék, csak az a baj, hogy konkrétan elképzelésünk egyikőnknek sincs nagyon... Azt talán tudom, hogy a tarkómra szeretném. Egyébként jól tudom, hogy a "Semper et perpetuum" latin szöveg azt jelenti, hogy mindig és örökké? Pl. ez is tetszene ez a szöveg, csak talán még valami szimbólum is kellene hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!