Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tetovàlàst csinàltassak ès hovà a szerelmem jegyèül?
Figyelt kérdés
Pàrommal 5 ève vagyunk együtt ès szeretnèk valami tetovàlàst mellyel bizonyitom neki hogy sosem felejtem el ès hogy örökké bennem fog èlni és persze hogy mennyire szeretem. Gondoltam màr valamilyen formában a monogramjàra vagy valami szimbólumra vagy esetleg latin szövegre. Ja ès 23 éves nö vagyok.2011. okt. 9. 20:35
11/30 A kérdező kommentje:
ez az a kelta szív, erre a párom azt mondta, hogy így túl üres, ja és itt ugyanaz a szöveg van csak itt angolul
2011. okt. 10. 18:20
12/30 anonim válasza:
Én mondjuk alapból rühellem a tetkókat és szóba sem állnék tetkós sráccal (vagyis ha csináltattok, kakor legalább tőlem nem kell féltened a párodat hahaha), de szerintem hülyeség. Utána ha szakítotok, akkor jössz majd ide sírni, hogy mivel/hogyan/mennyiért lehet eltüntetni, vagy utána már csak Sanyi nevű, vagy TS monogrammű sráccal járhatsz...elég gáz...
13/30 anonim válasza:
a viva la Bam-ben volt hogy a szájukba tetoválták, biztos kib*szottul fáj, de nekem tökre bejön, mert nem látszik, de még is van.
14/30 A kérdező kommentje:
19:04-nek: A te saját dolgod és véleményed, hogy neked mi tetszi, tudod ízlések és pofonok... de én elsősorban ötleteket várnék...
2011. okt. 11. 19:49
15/30 A kérdező kommentje:
Utolsónak: és mit tetováltattak a szájukba?
2011. okt. 11. 19:49
16/30 anonim válasza:
A tetóváló is azt fogja mondani ,hogy gondold ezt még át. magyarul aranyszabály ,hogy ilyesmit nem tetováltatunk. Hidd el AKÁRMI miatt megutálhatod. De tényleg, tudom ,hogy ezt nem hiszed el de akkor is. Az egyik ismerősöm is így járt. "Örökké,örökké,örökké mostmár mindíííííg" Aztán most meg halálosan utálja. Pedig 8 éve voltak együtt. Belőlük aztán ki nem nézné az ember ,hogy így összevesznek. Ők a tetkót megúszták , sőt még annó én győztem meg a csávót ,hogy nem jó ötlet. Fogadd meg ezt a tanácsot.
17/30 anonim válasza:
Meg ha nem is a nevét vagy ilyesmit. Ha később lesz egy másik párod, akkor is rá fog emlékeztetni. És meg fogja kérdezni ,hogy na ez meg mi? Azt nem veszi be ,hogy "neked készítettem előre" :D
18/30 A kérdező kommentje:
Hát de nem a nevét tetováltatnám magamra, és ha (netán) úgy alakulna, akkor szerintem ennek, pl. amit be is linkeltem más jelentőséget is tulajdoníthatok és mondhatok másoknak. Nem?
2011. okt. 11. 20:06
19/30 A kérdező kommentje:
És akkor, maradjunk a tarkómnál, egy nőnek milyen tetoválást tudnátok oda elképzelni? Esetleg linkeljetek képet! Ja és fontos, hogy hordozzon valami jelentést, jó ha szöveg is van benne, nem pl. csak egy virág önmagában.
2011. okt. 11. 20:07
20/30 anonim válasza:
Mondjuk egy vonalkód? :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!