Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átvert az első szerelmem. Hogy felejtsem el?
Az tényleg nem jó... Meg kell próbálni elfelejteni. Sokaknak úgy megy ha keresnek más pasit. Próbáld meg. Vagy bulizz. El kell terelni a gondolataidat.
Merre laksz?
Eddig egyszer voltam szerelmes, s csalódás lett a vége.Kb. fél évig szenvedtem miatta, s azt gondoltam, hogy mindig szeretni fogom, meg hogy rajta kivül nem kell más. Aztán mikor megláttam, hogy milyen csajért hagyott ott engem, rájöttem, hogy nem is olyan tökéletes a srác, mint amilyennek én gondoltam, s lassan kezdtem kiábrándulni belőle, s rájönni, hogy olyan hibái is vannak, amiket én talán nem tudtam volna neki elnézni, ha velem marad. Persze nekem is vannak hibáim, de neki olyanok voltak(ezeket utólag vettem észre), amiket bármennyire szerelmes legyek nem tudtam volna elfogadni. Kevés ideig voltam vele együtt, szóval nem is volt időm jól megismerni őt, de utólag rájöttem, hogy nem is illettünk volna össze. Tudod ha eltűnik a rózsaszin felhő a szemed elől másként látod majd a dolgokat. Ne aggódj, mert ez az érzés úgyis elmúlik, próbálj beletörődni, s idővel úgyis jön valaki, aki majd megdobogtatja a szived, s végled elfelejted majd őt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!