Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő az első szerelmem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő az első szerelmem, mit tegyek h elfelejtsem? Fog egyáltalán sikerülni?

Figyelt kérdés

Ez egy mindennapos téma itt de szeretném ha segitenétek!

1 hónapja szakitott velem a barátom, 1 év 4hónap után.Nekem ő az első szerelmem, nem is volt rajta kivül senki más.:(. Pedig én nagyon szeretem.Már az utobbi időkben éreztem h nem foglalkozik velem, ritkán hívott fel, amikor nálunk volt akkor is lehetett rajta látni h nem érzi jól magát itt.egyszer csak beállított, h jött a cuccáért.én odaadtam neki.Azóta sem kerestem, és ő se.

Azért sem keresem mert már kb 5 hónappal ezelött, rájöttem h más lányoktól kér randit, akkor szakitottunk, de nem birtam 3 napnál tovább és felhívtam és újbol összejöttünk(akkor voltam a hülye).de én soha nem fogom már keresni nem fogok megalázkodni még 1x, ha ő keresne akkor sem jönnék vele össze még 1x, csak jól esne ha megmagyarázná a szakitást, Még annyit sem mondott amikor elment h már nem szeret vagy h legyen vége csak úgy elment.am atz mondják h csalt...

De én még mindig nagyon szeretem nem tudom túltenni magam rajta ugy érzem h soha nem fogok senkit úgy szeretni mint őt.volt már valaki ien helyzetben aki igy érzet és talált tölle egy sokkal jobbat akivel boldog?mit csináljak, hogy elfelejtsem?

2010. okt. 17. 11:35
 1/4 anonim válasza:
Most úgy érzed hogy sosem fogsz mást szeretni meg hasonlók,és ez valószínüleg csak azért van mert nagyon fiatal vagy.De hidd el,idővel elmúlik.Vagy majd találsz valaki mást aki ezerszer jobb.Mindenben.Sokkal több közös van bennetek,sokkal jobban fog szeretni meg miegymás.Ezek most ilyen sablondumáknak tűnnek,de tényleg így van.Ha meg más lányoktól kér randit,nem értem miért gondolkodsz még mindig ezen a kapcsolaton.Meg hogy miért gondolsz rá.Oké hogy szereted,de vannak bizonyos határok amiket nem lehet átlépni.És nem érdemli meg senki hogy könyörögj neki.
2010. okt. 17. 11:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem 5 hónapja hagyott ott a volt barátnőm egy másik pasiért. Ő volt az első komoly kapcsolatom, több, mint 3 és fél évig voltunk együtt (és már régóta terveztük a közös jövőnket). Szörnyen megalázó módon történt az egész, 4 napig csalt vele, mielőtt bejelentette, hogy tartsunk szünetet, mert szeretné kicsit kiélni magát, meg kipróbálni ezt a srácot (!). Azt mondta, majd utána újra együtt leszünk, de nekem pár hónap után elegem lett a szenvedésből. Megmondtam, hogy én már nem szándékozom vele bármikor is újra együtt lenni, annak ellenére, hogy még mindig szerettem akkor. Másfél hónapja nem tartom vele a kapcsolatot (legfeljebb ő keresett néha, de most már azt is kikerülöm). Én ugyan nem találtam még mást azóta, de teljes mértékben biztos vagyok már benne, hogy fogok találni olyat, akivel sokkal jobb lesz a kapcsolatunk, és akit sokkal jobban fogok szeretni, mint őt. Borzalmasan nehéz volt, de tudatosan terápiáztam magam, és mostanra sikerült kihevernem a dolgot, sőt jól érzem magam egyedül is. Ugyanerre bárki képes eljutni, te is! Nekem a legtöbbet az segített, hogy interneten olvastam szakítással kapcsolatos cikkeket. Megadom a linket ahhoz, amelyiket a legjobbnak tartom, de azon a honlapon rengeteg olyan cikket találsz, amelyek segíteni fognak átvészelni ezt az időszakot, hogy újra megtaláld a reményt és a boldogságot.

A link: [link]

20/F

2010. okt. 17. 16:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!
2010. okt. 23. 22:34
 4/4 A kérdező kommentje:
nincs valahova magyarul leirva?
2010. okt. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!