Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő az első szerelmem, mit tegyek h elfelejtsem? Fog egyáltalán sikerülni?
Ez egy mindennapos téma itt de szeretném ha segitenétek!
1 hónapja szakitott velem a barátom, 1 év 4hónap után.Nekem ő az első szerelmem, nem is volt rajta kivül senki más.:(. Pedig én nagyon szeretem.Már az utobbi időkben éreztem h nem foglalkozik velem, ritkán hívott fel, amikor nálunk volt akkor is lehetett rajta látni h nem érzi jól magát itt.egyszer csak beállított, h jött a cuccáért.én odaadtam neki.Azóta sem kerestem, és ő se.
Azért sem keresem mert már kb 5 hónappal ezelött, rájöttem h más lányoktól kér randit, akkor szakitottunk, de nem birtam 3 napnál tovább és felhívtam és újbol összejöttünk(akkor voltam a hülye).de én soha nem fogom már keresni nem fogok megalázkodni még 1x, ha ő keresne akkor sem jönnék vele össze még 1x, csak jól esne ha megmagyarázná a szakitást, Még annyit sem mondott amikor elment h már nem szeret vagy h legyen vége csak úgy elment.am atz mondják h csalt...
De én még mindig nagyon szeretem nem tudom túltenni magam rajta ugy érzem h soha nem fogok senkit úgy szeretni mint őt.volt már valaki ien helyzetben aki igy érzet és talált tölle egy sokkal jobbat akivel boldog?mit csináljak, hogy elfelejtsem?
Szia!
Engem 5 hónapja hagyott ott a volt barátnőm egy másik pasiért. Ő volt az első komoly kapcsolatom, több, mint 3 és fél évig voltunk együtt (és már régóta terveztük a közös jövőnket). Szörnyen megalázó módon történt az egész, 4 napig csalt vele, mielőtt bejelentette, hogy tartsunk szünetet, mert szeretné kicsit kiélni magát, meg kipróbálni ezt a srácot (!). Azt mondta, majd utána újra együtt leszünk, de nekem pár hónap után elegem lett a szenvedésből. Megmondtam, hogy én már nem szándékozom vele bármikor is újra együtt lenni, annak ellenére, hogy még mindig szerettem akkor. Másfél hónapja nem tartom vele a kapcsolatot (legfeljebb ő keresett néha, de most már azt is kikerülöm). Én ugyan nem találtam még mást azóta, de teljes mértékben biztos vagyok már benne, hogy fogok találni olyat, akivel sokkal jobb lesz a kapcsolatunk, és akit sokkal jobban fogok szeretni, mint őt. Borzalmasan nehéz volt, de tudatosan terápiáztam magam, és mostanra sikerült kihevernem a dolgot, sőt jól érzem magam egyedül is. Ugyanerre bárki képes eljutni, te is! Nekem a legtöbbet az segített, hogy interneten olvastam szakítással kapcsolatos cikkeket. Megadom a linket ahhoz, amelyiket a legjobbnak tartom, de azon a honlapon rengeteg olyan cikket találsz, amelyek segíteni fognak átvészelni ezt az időszakot, hogy újra megtaláld a reményt és a boldogságot.
A link: [link]
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!