Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy még mindig szeretem az első szerelmem? Azóta 8-9 év telt el. Mikor lehetek végre boldog? Vagy csak vele lehetek már? Senki mással? :' (
Szerintem ne szakíts vele, ha szakítanál azzal egy nrmális srácból csinálnál nőgyűlölő bunkó srácot, de te tudod, aztán ne sírj, hogy a másik megdug és kidob.
21f
Én is szeretem az első szerelmemet. Most már több mint tíz éve. Pedig ugyanúgy köztünk se volt soha semmi. Ami viszont jelentősen különbözik, hogy nekem nem kell fontolgatnom, hogyan hódíthatnám mégis el, vagy nem kell mérlegelnem, hogy kit válasszak, visszatérjek-e hozzá. Ugyanis ő engem kifejezetten utál. Neki sok volt az iránta táplált rajongásom, inkább tolakodónak érezte az egészet, úgyhogy ez lett a vége. Hosszú történet, de mindegy, nem ez a lényeg... A középiskola után külön városokba kerültünk, azóta személyesen mindössze háromszor láttam, ennek ellenére az interneten keresztül (régebben iWiW, most Facebook, publikus levlisták, fórumok stb.), amennyire csak lehet, én minden egyes nap figyelemmel követem az ő életét...
Ami viszont a te esetedet illeti, reálisan nézve én is azt javaslom, hogy maradj a mostani pároddal. Tudom, hogy nagyon nehéz higgadt fejjel dönteni, és hidd el, átérzem, mennyire nehéz helyzet ez számodra, de a két fiú leírása alapján egyértelmű, melyiküket kellene választanod.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!