Elkezdtem testépitéssel és egy önvédelmi rendszerrel foglalkozni de anyám félt?
Figyelt kérdés
Már fél éve gyúrok és most vettem fehérjét es azzal van hogy ez kox meg hogy meghalok tőle meg ilyenek, elkezdtem Krav Maga-zni (önvédelmi renszer, jó pofa kis sport meg ki tudja mikor kellhet) és erre azt mondja hogy szétverik a fejemet meg ilyenek ès nagyon unom már hogy ennyire félt mondtam neki hogy tulzásba viszi és ezzel csak azt éri el hogy nem fogok neki elmondani semmit. Nem vagyok egy puhány gyerek és szerintem ez férfias ha az én gyerekem csinálná ezt biztos nem itélném el ennyire.
Ha valaki tud valami ötletet azt megköszönném!
16/f
2016. ápr. 8. 00:39
1/4 anonim válasza:
Először is mutass neki egy krav magás videót, hogy lássa hogy ez nem box, ahol összeveritek egymás fejét.
Másrészről pedig mutass meg neki egy cikket ami arról szól hogy a fehérje és a kox nem ugyanaz.
2/4 anonim válasza:
Szia :) én fél évig defendoztam :D engem is nagyon féltettek persze de elfogadták egy idő után és utána lelkesen várták,hogy mit tanultam az órán :) 21/N
3/4 anonim válasza:
Mond el anyudnak hogy nem lesz bajod , meg ilyennek ,de ha azért jársz hogy meg véd magad akkor tők felesleges a krav maga az csak testmozgásnak jól. Mert ha utcán rád támadnak sz.rra se mész vele . Én MMA-zok meg párszor benéztem egy önvédelmi edzésre de nem sokat ér..
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó hülyeséget beszélsz a krav maga nagyon jó
2016. ápr. 9. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!