Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha 24 évesen kezdek el komolya...

Ha 24 évesen kezdek el komolyabban foglalkozni testépítéssel, akkor később tudok versenyekre is benevezni esetleg?

Figyelt kérdés

Nem mint ha bármilyen bajnok is akarnék lenni, egyszerűen csak bizpnyitani akarok magamnak.

Eddig is gyúrtam, többször is, sajnos nem folyamatosan, mindig abbahagytam. Barátaim, ismerőseim mindig is mondták, hogy h-lye vagyok, h nem csinálom rendesen, mert olyanok az adottságaim.

Tény, h így is izmos vagyok, fogalmam nincs mitől, mert ülőmunka plusz tanulás, néha küzdősport, de ennyi.

Ezen kívül kb 20 kg plusz felesleg is van rajtam...ami nem jó, de nem érzem leküzdhetetlennek egyáltalán.

Vélemények, negatív, pozitív , bármi jöhet.

Köszi!

2014. nov. 22. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Először úgy bizonyíts magadnak, hogy csinálod rendesen, évekig és nem hagyod abba.

Ha már beleöltél 6-8 évet, akkor kezdhetsz el gondolkodni valamilyen versenyen...

2014. nov. 22. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

20kg felesleg?

Egy dagadt disznó vagy!

2014. nov. 22. 15:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Az igen, ez tényleg negatív volt. :) No problem
2014. nov. 22. 15:23
 4/6 Dogmatix91 ***** válasza:
20kg felesleggel azért nem mondanám, hogy jó adottságaid vannak. Nem is értem mit néztek az ismerőseid. A parizerkar nem épp az izomról árulkodik. Ahogy az első is írta, öljél bele pár évet, rendes kajálás és edzés mellett. Utána már úgy sem fog érdekelni a versenyzés mert képben leszel, de egy natural versenyen akár el is lehet indulni "miért ne?" alapon. Az viszont jó, hogy nem érzed leküzdhetetlennek a helyzeted. Vágj bele!
2014. nov. 23. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, ha látnátok, azt mondanátok, hogy miért vagyok 110 kg, iközben kb 90-nek nézek ki. Szóval nincs parizerkarom..hasam az van, de az sem olyan vészes. Ezt mondják az ismerőseim, hogy nem is látszik rajtam a fölösleg. Na de ok, köszi. :)
2014. nov. 23. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Testképzavarod van!

Kezdj el diétázni!

2014. nov. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!