Ha 24 évesen kezdek el komolyabban foglalkozni testépítéssel, akkor később tudok versenyekre is benevezni esetleg?
Nem mint ha bármilyen bajnok is akarnék lenni, egyszerűen csak bizpnyitani akarok magamnak.
Eddig is gyúrtam, többször is, sajnos nem folyamatosan, mindig abbahagytam. Barátaim, ismerőseim mindig is mondták, hogy h-lye vagyok, h nem csinálom rendesen, mert olyanok az adottságaim.
Tény, h így is izmos vagyok, fogalmam nincs mitől, mert ülőmunka plusz tanulás, néha küzdősport, de ennyi.
Ezen kívül kb 20 kg plusz felesleg is van rajtam...ami nem jó, de nem érzem leküzdhetetlennek egyáltalán.
Vélemények, negatív, pozitív , bármi jöhet.
Köszi!
Először úgy bizonyíts magadnak, hogy csinálod rendesen, évekig és nem hagyod abba.
Ha már beleöltél 6-8 évet, akkor kezdhetsz el gondolkodni valamilyen versenyen...
20kg felesleg?
Egy dagadt disznó vagy!
Testképzavarod van!
Kezdj el diétázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!