Ezekkel az adatokkal szerintetek van értelme komolyabban a testépítéssel foglalkoznom?
Figyelt kérdés
Ezekkel az adatokkal szerintetek van értelme komolyabban a testépítéssel foglalkoznom? Eddig még csak a táplálék kiegészítőkhöz sem folyamodtam soha.
Magasság: 179 cm
Súly: 92 kg
Mellbőség: 123 cm
Derékméret: 79 cm
Kar 47 cm
2014. nov. 15. 02:32
1/8 anonim válasza:
Elég fura számok,mert a súlyod túl van a naturál határon bőven az alapján egy hájas vagy.A derekad meg viszonylag vékony,vagyis mégsem vagy dagadék.Ezért szerintem valami itt nem kóser.
2/8 A kérdező kommentje:
jól mértem le az adatokat
2014. nov. 15. 02:47
4/8 anonim válasza:
Képpel egyszerűbb mondani akármit is, mint számokkal dobálozni. Mert a komolyabb testépítésnél már az izomtapadások sem elhanyagolható dolgok, illetve a derék-csípő-váll arány, csukló-kar arány és az egész összképe.
Kérdés persze az is, mi neked a komolyabb testépítés.
5/8 anonim válasza:
Zsíros lehetsz, mert nem hiszem, hogy naturálon neked 47-es szálkás felkarod lenne, mert nem vagy Jézus a több milliárd emberből.
Mutass egy képet, kíváncsivá tettél, mert itt az adatok nem adják az összképet, valami nem kóser itt.
6/8 anonim válasza:
Én 175cm mellé voltam 93kiló, és egyáltalán nem láttam magam nagynak, se túl zsírosnak, de neked jobbak az arányaid. Szóval maga a súly naturálon hozható, még több is.
8/8 anonim válasza:
Valamiért a leírt adatok kételkedésre adnak okot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!