Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekkel az adatokkal szerintet...

Ezekkel az adatokkal szerintetek van értelme komolyabban a testépítéssel foglalkoznom?

Figyelt kérdés

Ezekkel az adatokkal szerintetek van értelme komolyabban a testépítéssel foglalkoznom? Eddig még csak a táplálék kiegészítőkhöz sem folyamodtam soha.

Magasság: 179 cm

Súly: 92 kg

Mellbőség: 123 cm

Derékméret: 79 cm

Kar 47 cm

2014. nov. 15. 02:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég fura számok,mert a súlyod túl van a naturál határon bőven az alapján egy hájas vagy.A derekad meg viszonylag vékony,vagyis mégsem vagy dagadék.Ezért szerintem valami itt nem kóser.
2014. nov. 15. 02:41
 2/8 A kérdező kommentje:
jól mértem le az adatokat
2014. nov. 15. 02:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Kép?
2014. nov. 15. 06:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Képpel egyszerűbb mondani akármit is, mint számokkal dobálozni. Mert a komolyabb testépítésnél már az izomtapadások sem elhanyagolható dolgok, illetve a derék-csípő-váll arány, csukló-kar arány és az egész összképe.

Kérdés persze az is, mi neked a komolyabb testépítés.

2014. nov. 15. 08:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Zsíros lehetsz, mert nem hiszem, hogy naturálon neked 47-es szálkás felkarod lenne, mert nem vagy Jézus a több milliárd emberből.

Mutass egy képet, kíváncsivá tettél, mert itt az adatok nem adják az összképet, valami nem kóser itt.

2014. nov. 15. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 175cm mellé voltam 93kiló, és egyáltalán nem láttam magam nagynak, se túl zsírosnak, de neked jobbak az arányaid. Szóval maga a súly naturálon hozható, még több is.
2014. nov. 15. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Képet...
2014. nov. 15. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamiért a leírt adatok kételkedésre adnak okot...
2014. nov. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!