Tudok tovább foglalkozni testépítéssel ha gerincsérvem van?
Vannak, akik gerincsérvvel edzenek, sőt egyes orvosok kifejezetten ajánlják a súlyzós edzést a gerincsérveseknek, hogy a merevítő izmok edzésével levegyék a gerincről a terhelést.
De ehhez szakember kell, itt ha van is ilyen válaszoló, akkor sem tud a távolból segíteni, mert személyes tanácsadás kell.
"nincs kötelező gyakorlat, mozdulat, terhelés, azt teljesen a saját igényeid szerint alakítod ki"
Hú-hú, mit kapnál ezért egyesektől. :D
Hurrá ezt pont rosszul értelmezted, én arra gondoltam, hogyha valamelyik gyakorlat pl. fájdalmat okoz vagy kellemetlen, veszélyt jelent az egészségedre, akkor azt magadnak tudod variálni, hogy vagy csinálod vagy nem, vagy kialakítasz egy olyan technikát ami a legkevésbé okoz problémát. Még ezzel ellentétben vannak olyan sportok ahol muszály adott mozdulatot/mozdulatsort végigcsinálni. Ezek pedig nem feltétlen kedvezőek.
Te meg gondolom egyből arra gondoltál, "hogy nem lábazok mert mell bicepsz has homigyerek vagyok és csak a karom mérete számít" fajta igét terjesztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!