Testépítéssel minden nap megkell gyilkolni magad?
Figyelt kérdés
Mindig kikell készítened magad minden egyes nap?
Csak mert minden videóba ezt látom.
Az nem jó ha megvan egy adott sorozat azt megcsinálod aztán helló, de az olyan hogy érzed hogy feszít de nem az hogy összeesel.
2015. márc. 9. 16:08
1/6 anonim válasza:
olvass sárga kapszulát, meg alapismereteket body.builder-en.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz:DDDDDDDD
2015. márc. 9. 16:22
3/6 anonim válasza:
A videókban szteroid használók vannak,ezért nem releváns egy naturálnak sem az edzésmunkájuk,sem semmi másuk nagyjából.Ők ilyen érdekességek,mint a cirkuszi fóka.Megnézed,megmosolygod esetleg röhögsz rajta és annyi.Ha naturálként minden edzésen bukásig edzenél,két hónap múlva már edzeni sem lenne kedved.
4/6 anonim válasza:
Szerintem az a jó edzés (nem vagyok se profi, se kokszos, szabadidős natural vagyok) ha a végén úgy érzed, meghaltál. Én különben úgy érzem, kidobtam a rá költött pénzt az ablakon. Tehát nem kell meggyilkolni magad, de ne várj fejlődést, ha nem adsz bele mindent.
5/6 anonim válasza:
Én minden edzésen bukásig edzek és meg se kottyan. Régebben napi 2x edzettem és nem nyomok szteroidot, csak gyors a regenerációm genetikailag. De ezt másoknak nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!