Mennyi idő ezt elérni natural testépítéssel?
2015. febr. 1. 09:27
1/9 anonim válasza:
Pár év.De fugg hogy honnan indulsz,es mennyire csinalod jol a dolgokat
2/9 A kérdező kommentje:
2év alatt elérhető ha jól eszek meg minden?
ektomorf vagyok
2015. febr. 1. 10:32
4/9 anonim válasza:
Most nem fikázás miatt, de ezt legrosszabb esetben is 1 év alatt el lehet érni. Tömeg nem sok van rajtuk, csak elég alacsony a testzsírjuk.
Amúgy az ilyen ecsetfejű hülyegyerekekért kb. a 16 éves csajok nedvesednek, szóval szerintem ne ezek számodra a mérce...
5/9 anonim válasza:
Utolsó: Én inkább ezt a vonalat képviselem kivéve az ecset hajat. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, a közérzetem is jobb. Ettől függetlenűl keményen edzek, szinte csak nehéz alapgyakorlatokkal.
6/9 Cortez70 válasza:
Hamar elérheted, ha hasonló alkat vagy, minimális zsírral. Izom nem sok van a gyerekeken, max 1 év alatt összehozod, de lehet hamarabb.
7/9 Sowilo válasza:
Jó lesz az két évnek is... endo, vagy mezomorfként könnyen lehet ilyeneket kijelenteni, hogy max 1 év az egész. Nektek lehet, hogy annyi, viszont ektomorfnak lenni nem annyiból áll, hogy nehezebben zsírosodnak, aztán minden király. Nem csak a zsír, de az izom is 2-3x lassabban jön.
9/9 Ramon0084 válasza:
Kicsit edzek tobb mint egy éve es azert szamot vetoen nagyobb rajtam a tomeg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!