Tényleg túlságosan függők a szüleimtől ennyi idősen? Mi lenne a normális?
Férjem szerint nem bírok elszakadni a szüleimtől. Egy városban lakok velük, kb 2 kilométerre tőlük. Napi szinten beszélünk telefonon, van hogy csak 10 percet, de van, hogy egy órát is. Átmenni hozzájuk havonta egyszer, max kétszer szoktunk a férjemmel, de ekkor 3-4 órahosszát ott töltünk.
25/N
szerintem az a fura,hogy ilyen közel laktok, mégis havonta találkozol velük .
én a helyedben inkább hetente mennék és akkor nem telefonálgatnék minden nap.jobb is személyesen szerintem
én nem neveznem függésnek.
vannak akit igy neveltek, vannak akiket ugy :(
az lenne nem normális, ha feléjük sem néznél.
ha van témátok miért ne beszélnétek többször is akár? :)
és a Férjed szüleihez milyen a viszonyod? vagy a Férjednek saját szüleihez?
1# vagyok. miért vagyok lepontozva?? 2 km-re laknak, de inkább telefonon beszélgetnek egy órát? nem egyszerűbb lenne akkor átmenni hozzájuk?
de biztos én vagyok túl "modern"
Telefonálni utazás, főzés, pakolgatás közben is lehet, én is így szoktam a barátnőimmel vagy anyámmal. Egyébként ettől a kapcsolattartástól még nem függsz a szüleidtől, ha sok mindenben az ő véleményük szerint jársz el, és előbb beszéled meg velük a ti családi dolgaitokat, mint a férjeddel, az már problémás.
Lehet, hogy neki más típusúak a szülei, nincsenek egymással ilyen jó kapcsolatban, ezért fura neki, amit te csinálsz. Anyósékhoz is ennyit jártok, ő mennyit beszél apjával-anyjával?
válaszaidból itélve szerintem tök jó családi kapcsolatokat ápoltok.
ne akarj változtatni.
és ne legyenek kételyeid magaddal, magatokkal szemben.
igy tovább.
Most oszinten kerdezem: mi a fenerol tudsz naponta beszelni a szuleiddel? Egyszeruen nem birom elkepzelni, ha te is eled az eleted meg ok is a sajatjukat, akkor lenne annyi kozolnivalo amirol naponta akar egy orat is lehet beszelni.
A masik otletem az hogy tenyleg minden lenyegtelen dolgot "megbeszeltek" (esik az eso, mit vettel fel ma, kit lattal az utcan, mittudomen) csak az igazabol nem beszelgetes, csak idotoltes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!