Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám túl jóba van a haverjaim...

Anyám túl jóba van a haverjaimmal, pasimmal, tulságosan is. Vélemény?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, anyám 42. Folyton bejelölgeti azokat a haverjaimat akikkel általában együtt lógunk, ő ezt azzal csillapítja hogy azért jelöli be őket ha engem nem érne el, akkor őket igen. Deviszont, irogat nekik, beszélgetnek, cukinak nevezi a haverjaimat, szivecskézik nekik, többször volt az hogy felhivta őket csak spontán "dumálgatni" a hátam mögött. Most a pasimat nevezi édesemnek, szivecskézik neki, mostmár a becenevét is átállította. Pár napja beszéltem erről a barátomnak is. Pasim 21 éves. Persze nem szeretne elveszíteni meg semmi, meg nem érdekli őt anyám ilyen szempntból. De ő is furcsálja. Anyámmal jó a kapcsolatom de én sem jelölgetem be az ő barátait, barátnőit, nem lógok velük meg semmi. Ő pedig folyamat.. Idegesít.. Szóvátettem és azt mondta rá hogy ne féltékenykedjek. Anyám külsőre nem az a tipikus fullos negyven fölötti nő, de van valami beszédkészsége amivel mindenkit le vesz a lábáról. És ezt ki is használja.. Csak azért mert valaki ránéz már egyből jön az hogy ő milyen jó nő, őt elöbb meg nézik mint engem. Kicsit önbizalomrombolók ezek a kijelentései..

2017. ápr. 27. 08:04
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
10%

hát ja ez nagy igazság.

valamiért a magyarok többsége borzalmasan igénytelen :(

2017. ápr. 27. 12:20
 22/40 A kérdező kommentje:
(Azon hogy a barátomat pasimnak hívom nem kellene kiakadni, nálunk, a kapcsolatunkba igy van, ennyi.) anyum meg nem fiatalos. Nem akar "tiniként élni" vagy nem is tudom, csak olyan mintha féltékeny lenne rám, mert boldog vagyok a pasimmal (barátommal) és folyamatosan megjegyzi, meg amikor fbn beszélünk, akkor is folyamatossan irogat neki hogy lefoglalja, igy is inkább csak tiszteletadásból ír vissza anyámnak
2017. ápr. 27. 12:27
 23/40 anonim ***** válasza:
50%
"Kiscsibe előző, azért van annak oka, hogy a legtöbb férfi azonnal lecserélne egy 42 évest két db 21 évesre." És mi az oka? Több igényes, magára adó negyvenes nőt látok, mint férfit.
2017. ápr. 27. 13:01
 24/40 anonim ***** válasza:
50%

Azért a kopaszodás az, amiről egy férfi a nem igazán tehet.

De ha mar igénytelenség, figadjznk ezt egy ilyan nő írta, aki minden reggel minimum 1 órát ül a tükör elött, hogy felkenje a megszokott sminket, hogy vállalható legyen a feje...

2017. ápr. 27. 13:36
 25/40 anonim ***** válasza:
9%
ez a 16 éves 40 éves kérdés olyan mint a kávé. nyilván feketét fogok kérni 2 cukorral, mert azt szeretem. de ha olyan nincs akkor bármilyen jó.
2017. ápr. 27. 20:26
 26/40 anonim ***** válasza:
35%

" hogy a legtöbb férfi azonnal lecserélne egy 42 évest két db 21 évesre.""

Kétlem, de milyen 21 évesnek kell egy 42 éves? :) Álom csak :)

2017. ápr. 27. 20:31
 27/40 anonim ***** válasza:
26%

Egy ilyen 20 évesnek pl. kellett egy 40 éves...

[link]

2017. ápr. 28. 02:55
 28/40 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egy 20 évesnek előbb kell egy jó karban lévő, 30-nak kinéző nő, mint egy saját korabeli, főleg nem egy 16 éves kislány.
2017. ápr. 28. 12:23
 29/40 anonim ***** válasza:
én ráfanyalodnék mindkettőre
2017. ápr. 28. 13:06
 30/40 anonim ***** válasza:
1 mar ne haragudj de valami nem okes ha anyadat vetelytarsnak tekinted ez nem normalis meg ha anyud ugy mond fiatalabb pasira vagyik nem gondolom.h azal a fiuval akar lefekudni aki a lanyat is dugja enyi erovel 3ban is nyomhatnatok.. nem anyadal van baj hanem nalad.. sztem csak bolhabol elefantott csinalsz
2017. ápr. 28. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!