Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám túl jóba van a haverjaim...

Anyám túl jóba van a haverjaimmal, pasimmal, tulságosan is. Vélemény?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, anyám 42. Folyton bejelölgeti azokat a haverjaimat akikkel általában együtt lógunk, ő ezt azzal csillapítja hogy azért jelöli be őket ha engem nem érne el, akkor őket igen. Deviszont, irogat nekik, beszélgetnek, cukinak nevezi a haverjaimat, szivecskézik nekik, többször volt az hogy felhivta őket csak spontán "dumálgatni" a hátam mögött. Most a pasimat nevezi édesemnek, szivecskézik neki, mostmár a becenevét is átállította. Pár napja beszéltem erről a barátomnak is. Pasim 21 éves. Persze nem szeretne elveszíteni meg semmi, meg nem érdekli őt anyám ilyen szempntból. De ő is furcsálja. Anyámmal jó a kapcsolatom de én sem jelölgetem be az ő barátait, barátnőit, nem lógok velük meg semmi. Ő pedig folyamat.. Idegesít.. Szóvátettem és azt mondta rá hogy ne féltékenykedjek. Anyám külsőre nem az a tipikus fullos negyven fölötti nő, de van valami beszédkészsége amivel mindenkit le vesz a lábáról. És ezt ki is használja.. Csak azért mert valaki ránéz már egyből jön az hogy ő milyen jó nő, őt elöbb meg nézik mint engem. Kicsit önbizalomrombolók ezek a kijelentései..

2017. ápr. 27. 08:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
33%
Anyád egy tipikus pedo-mami!
2017. ápr. 27. 09:34
 12/40 anonim ***** válasza:
59%

Tegyél valamit ellene, mert ez nem normális, akárcsak a lányom/anyám a legjobb barátnőm hülyeség. Ez súlyos szereptévesztés! Egyébként nem egyedi eset. Az angol erre használja a MILF szót, aminek a jelentése: Mother I'd Like to Fuck (szó szerint: Anya, akit megdugnék). Erről szól a "Diploma előtt" c. film , és a Mrs. Robinson c. nagysikerű dal. Nemcsak kellemetlen ez az eset. Nyilván szégyenkezel miatta, és megalázónak tartod, valamint az önértékelésedet is rombolja. Valószínű, hogy Ő nem érti mi a gond, de sajnos vannak mérgező/bántalmazó szülők is, és sajnos a Te anyukád is ebben a szituációban ilyen. Nem kell megharagudnod rá, csak védd magad a saját eszközeiddel! Én apró kis megjegyzésekkel megrémíteném a barátaimat, gondolok itt arra végső esetben, hogy pl. valamilyen furcsa fertöző nemibetegséggel kezelik vagy pasikat teljesítményük alapján osztályozza, amiről nyilvántartást vezet a barátnőivel/kolléganőivel....

Ezek nagyon csúnya dolgok és tartsd be a fokozatosság elvét, de amit Ő tesz veled mint gyerekével az is nagyon csúnya, és az egész életedet tönkreteheti sajnos.

2017. ápr. 27. 10:19
 13/40 anonim ***** válasza:
32%
Nem hiszem hogy ha valakinek 17 éves barátnője van akkor érdekelné egy öregasszony.
2017. ápr. 27. 10:22
 14/40 anonim ***** válasza:
19%

Pasim pasim pasim...te borzasztó komoly ember lehetsz.

Mellesleg mindent leírtak előttem.

2017. ápr. 27. 10:23
 15/40 anonim ***** válasza:
61%

"ha egy negyvenéves nő veszélyt jelent akkor mit fog jelenteni egy 16-20 éves nő, ha bejön a képbe?

"

Egy 16 éves nem nő. Egy 40 éves meg nem öreg, ha ad magára, akkor rengeteg lehetődége van. Ettől függetlenül gáz Anyád viselkedése.

"van valami beszédkészsége amivel mindenkit le vesz a lábáról. És ezt ki is használja."

Ez többet ér mint a szépség, és örökre megmarad.

Ezt a tulajdonságot lesd el anyádtól.Az egész életedet meg fogja könnyíteni.

2017. ápr. 27. 10:59
 16/40 anonim ***** válasza:
34%

" Nem hiszem hogy ha valakinek 17 éves barátnője van akkor érdekelné egy öregasszony."

Az öregasszony 75-80 felett van, kiscsibém.

2017. ápr. 27. 11:00
 17/40 anonim ***** válasza:
70%
Kiscsibe előző, azért van annak oka, hogy a legtöbb férfi azonnal lecserélne egy 42 évest két db 21 évesre.
2017. ápr. 27. 11:08
 18/40 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az exem csinálta ezt a másik házasságából született lányának a barátnőivel, szerintem nagyon gáz! Addig oké, hogy ha Nálad vagytok akkor anyuka beszélget a pároddal, próbálja megismerni - én is igy fogok tenni. DE ami ezen túlmegy, az nagyon nem normális. Mondjuk nem tartom kizártnak, hogy anyukád próbál nagyon laza és fiatalos lenni, és ezért csinálja ezt, de szólj neki, hogy azért akkor se essen túlzásba. Soha nem jelölgetem a gyerekeim barátait főleg nem irogatok nekik, hát még ha azok ellenkező neműek! 42N
2017. ápr. 27. 11:09
 19/40 anonim ***** válasza:
49%

Hu bocs az offért, de nagyon gáz ez a proli magyar mentalitás, egy nő öregasszony 42 évesen? A saját anyátokat köszöntsétek így, anyák napján, hogy öregasszony...

Tequila Sunrise

Az eredeti szőke, 22 éves gyönyörű barátnőmet bizony egy 45 éves nővel csalta meg a párja. Folyamatosan.

2017. ápr. 27. 12:05
 20/40 anonim ***** válasza:
69%
Arról is lehetne írni, hogy a legtöbb itthoni átlagférfi hogyan néz ki már 35 évesen. Egy tinilány nem nézne rájuk lol. Kopaszodnak, sörhas, feleség veszi a ruhát, vagy úgy általában unalmasan, szürkén öltöznek. Rájuk néz az ember és halálra unja magát. Kérdező az anyukád meg ne haragudj, prosztó, de nem amiatt mert negyven évesen fiatalokkal mer barátkozni, ez a fajta versengés anya lánya között inkább az egyszerűbb emberekre jellemző. Te ne legyél ilyen.
2017. ápr. 27. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!