Mit tegyek ha az anyámék túlságosan gyerekként kezelnek?
Kezdd ott, hogy ha infantilisnek kezelnek ne GYK-ra jöjj nyafogni...
Ha ez meg van a következő lépés az legyen, hogy a problémáid old meg magad es be egy anonim fórumon kérj segítséget idegenektől.
Mit szólsz?
Nem is dohányoztál? xD Ez máshol alap.
Ha tényleg annyira érett gondolkodásod lenne, tudnád h hogy kezeld az ilyen helyzeteket. Látod most is segítségre van szükséged.
Miért kéne felnőttebbnek nézni?
Gyerek vagy! Ezzel semmi gond! Nem kell semmit sem siettetni.
Egyébként a szüleidnek még 30-40-50 éves korodban is gyerek leszel :D
Anyukám most azon agonizál, hogy beteg vagyok, semmi komoly, csak egy kis megfázás. 40 éves vagyok. Mondtam is neki, hogy ne aggódjon már ennyire, nem vagyok gyerek. Erre ő, de igen, nekem akkor is a gyerekem vagy :) Szerintem ez inkább aranyos :) Addig jó, amíg vannak szüleid és érdekli őket, hogy mi van veled.
Szerintem örülj ha a szüleid kinyalják a seggedet xd boccs a durva fogalmazásért...
Mond a szüleidnek hogy ne kezeljenek igy,vagy egyszer csinálj olyat amit nem szabadna neked! Majd anyud belefog fáradni és éefog szarni téged..ha ténleg ezt szeretnéd
Én pld. Örülnék neki..
Utcso tipp: költözz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!