Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám túl jóba van a haverjaim...

Anyám túl jóba van a haverjaimmal, pasimmal, tulságosan is. Vélemény?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, anyám 42. Folyton bejelölgeti azokat a haverjaimat akikkel általában együtt lógunk, ő ezt azzal csillapítja hogy azért jelöli be őket ha engem nem érne el, akkor őket igen. Deviszont, irogat nekik, beszélgetnek, cukinak nevezi a haverjaimat, szivecskézik nekik, többször volt az hogy felhivta őket csak spontán "dumálgatni" a hátam mögött. Most a pasimat nevezi édesemnek, szivecskézik neki, mostmár a becenevét is átállította. Pár napja beszéltem erről a barátomnak is. Pasim 21 éves. Persze nem szeretne elveszíteni meg semmi, meg nem érdekli őt anyám ilyen szempntból. De ő is furcsálja. Anyámmal jó a kapcsolatom de én sem jelölgetem be az ő barátait, barátnőit, nem lógok velük meg semmi. Ő pedig folyamat.. Idegesít.. Szóvátettem és azt mondta rá hogy ne féltékenykedjek. Anyám külsőre nem az a tipikus fullos negyven fölötti nő, de van valami beszédkészsége amivel mindenkit le vesz a lábáról. És ezt ki is használja.. Csak azért mert valaki ránéz már egyből jön az hogy ő milyen jó nő, őt elöbb meg nézik mint engem. Kicsit önbizalomrombolók ezek a kijelentései..

2017. ápr. 27. 08:04
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
13%

hát nézd, anyukád sincs fából. és tagadják vagy sem, rengeteg idősebb nőt izgatnak a fiatal fiúk ...

(amúgy te vagy a hibás, minek kell tök jó pasikkal haverkodni? :D )

2017. ápr. 27. 08:29
 2/40 anonim ***** válasza:
91%

hát tányleg nagyon gáz anyukád viselkedése.

mondd meg neki hogy nagyon ciki az amit csinál,és ha nem akarja hogy mindenki rajta röhögjön akkor fejezze be ezeket a dolgokat

2017. ápr. 27. 08:30
 3/40 anonim ***** válasza:
89%

Én beszélnék vele erről.

És a barátimnak és elmondanám, és bocsánatot kérnék az anyukám nevében.És mondanám nekik, hogy ha zavarja őket ne írjanak neki vissza, vagy akár töröljék is le nyugodtan.Be is lehet állítani, hogy ne tudja újra ismerősnek jelölni.

De az üzeneteket is le lehet simán tiltani, akkor maradhatnak ismerősök.

A barátodnál meg szintén ez, csak nála max annyi, hogy bunkó ne legyen, de ne válaszoljon mindig és ne menjen ebbe bele.Mert ez így tényleg gáz.

Szerintem amúgy semmit nem akar anyukád, egyszerűen csak próbálja újra élni a tinikorát

2017. ápr. 27. 08:38
 4/40 anonim ***** válasza:
83%

Azert en szemmel tartanam a pasid. Csak is azert, mert en is voltam ilyen helyzetbe. Igaz ez 7 eve volt. Akkori B.nom anyukaja is szingli volt, es folyamat kacerkodott... igy hat egyszer csak megtortent... 21 eves voltam a b.nom 19, az anyukaja meg 39.... csak a kedves mama nem birt a lelkiismeretevel es bevalott mindent... persze akkor azonnal szakitott velen a b.nom, meg az anyjaval se beazelt jo sokaig...

Csak annyit akarok kihozni az egeszbol, hogy a fiatal fiunak is dicsoseg, es imponal, + az idosebb nonek is, es ez a veszelyes... mert ha mar 2 embernek tetszik, ott nagy a veszely. En nagyon megbantam... inkabb szegyenembe sulyedtem el amikor az akkori b.nom szemebe kellett neznem....

Felnottek vagytok beszelj anyukaddal, mert egy 20 eves fiut konnyu megszediteni.

2017. ápr. 27. 08:41
 5/40 anonim ***** válasza:
19%
családban marad
2017. ápr. 27. 08:43
 6/40 anonim ***** válasza:
16%

Nincs ebbe semmi rossz. Unatkozik, lehet nincs munkája. vagy simán csak dumálni szeret. Sok ember alapból szivemezik.

Ha pedig a haverodat letudja venni a lábáról, vagy eltudná csábitani mint irják, akkor hadd vigye. Jobb az úgy neked is.

2017. ápr. 27. 09:02
 7/40 anonim ***** válasza:
59%
Kicsit beégetném anyukádat, mond neki, hogy a barátod furcsának találja, hogy ennyi idősen úgy viselkedik, mint egy tini.
2017. ápr. 27. 09:04
 8/40 anonim ***** válasza:
19%
Nekem az az érzésem, hogy nem szerencsés, ha egy 17 éves lány ízléstelen szóval "pasi"-nak nevezi a 21 éves szerelmét. Ez kihat a kérdésed lényegére is, mindenre, a kapcsolatotokra is, az önbizalmadra is. Fontos milyen szavakat használunk és azon belül nagyon fontos, milyen megnevezéseket.
2017. ápr. 27. 09:08
 9/40 anonim ***** válasza:
73%
ha egy negyvenéves nő veszélyt jelent akkor mit fog jelenteni egy 16-20 éves nő, ha bejön a képbe?
2017. ápr. 27. 09:15
 10/40 anonim ***** válasza:
8%
#10esél a pont :D
2017. ápr. 27. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!