Anyám túl jóba van a haverjaimmal, pasimmal, tulságosan is. Vélemény?
hát nézd, anyukád sincs fából. és tagadják vagy sem, rengeteg idősebb nőt izgatnak a fiatal fiúk ...
(amúgy te vagy a hibás, minek kell tök jó pasikkal haverkodni? :D )
hát tányleg nagyon gáz anyukád viselkedése.
mondd meg neki hogy nagyon ciki az amit csinál,és ha nem akarja hogy mindenki rajta röhögjön akkor fejezze be ezeket a dolgokat
Én beszélnék vele erről.
És a barátimnak és elmondanám, és bocsánatot kérnék az anyukám nevében.És mondanám nekik, hogy ha zavarja őket ne írjanak neki vissza, vagy akár töröljék is le nyugodtan.Be is lehet állítani, hogy ne tudja újra ismerősnek jelölni.
De az üzeneteket is le lehet simán tiltani, akkor maradhatnak ismerősök.
A barátodnál meg szintén ez, csak nála max annyi, hogy bunkó ne legyen, de ne válaszoljon mindig és ne menjen ebbe bele.Mert ez így tényleg gáz.
Szerintem amúgy semmit nem akar anyukád, egyszerűen csak próbálja újra élni a tinikorát
Azert en szemmel tartanam a pasid. Csak is azert, mert en is voltam ilyen helyzetbe. Igaz ez 7 eve volt. Akkori B.nom anyukaja is szingli volt, es folyamat kacerkodott... igy hat egyszer csak megtortent... 21 eves voltam a b.nom 19, az anyukaja meg 39.... csak a kedves mama nem birt a lelkiismeretevel es bevalott mindent... persze akkor azonnal szakitott velen a b.nom, meg az anyjaval se beazelt jo sokaig...
Csak annyit akarok kihozni az egeszbol, hogy a fiatal fiunak is dicsoseg, es imponal, + az idosebb nonek is, es ez a veszelyes... mert ha mar 2 embernek tetszik, ott nagy a veszely. En nagyon megbantam... inkabb szegyenembe sulyedtem el amikor az akkori b.nom szemebe kellett neznem....
Felnottek vagytok beszelj anyukaddal, mert egy 20 eves fiut konnyu megszediteni.
Nincs ebbe semmi rossz. Unatkozik, lehet nincs munkája. vagy simán csak dumálni szeret. Sok ember alapból szivemezik.
Ha pedig a haverodat letudja venni a lábáról, vagy eltudná csábitani mint irják, akkor hadd vigye. Jobb az úgy neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!