Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit éreznétek, ha a...

Szülők, mit éreznétek, ha a gyereketek, fiatok soha nem akarna párkapcsolatot? 28F

Figyelt kérdés

Mostanában anyukám részéről hallok ezzel kapcsolatos kérdéseket... x csinos, y-ról mit gondolsz? z-nek van barátja? Rendszerint kikerülöm, illetve semleges válaszokat adok ezekre, de azért látom, érzem anyámon, örülne, ha lenne valakim. Természetesen nem erőltet semmit, nem rágja a fülem miatta. Helyes, mert őszintén szólva nem akarok párkapcsolatot, soha nem is volt és nem is lesz. Egyszerűen nem érdekel. Temérdek indokot tudok felhozni ellene, csak ezek is olyan dolgok, hogy szegény szüleim szomorúságukban elsírnák magukat. Így inkább nem adok egyenes választ ezekre a kérdésekre.

Titeket szülőként zavarna, ha a gyereketek, fiatok nem szeretne párkapcsolatot? Miért? Pl.: unokák miatt?

2017. márc. 18. 18:16
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Soha nem bántottak. Mindig nagy szeretettel, támogatásaal fordultak felém. Ha leszidtak, azt is normálisan, kulturáltan.

Nagyon mellélőttél. Legközelebb a kérdésre válaszolj.

2017. ápr. 1. 10:23
 52/57 anonim ***** válasza:
48%
Hát akkor valaki más bántott, nyilván. A semmitől nem lesz az ember ennyire frusztrált.
2017. ápr. 1. 10:51
 53/57 A kérdező kommentje:
Tudom miért vagyok frusztrált, decannak semmi köze ehhez.
2017. ápr. 1. 11:10
 54/57 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szülő de ha gyerekem lesz akkor az lesz a célom hogy önálló életet tudjon élni felnőttként. Ha tudom segítem a lakásvásárlásba, taníttatom hogy jó állása legyen vagy segítek jó munkát keresni.

A lényeg hogy saját talpán álljon.

Az hogy talál e pár, szeretne e, vagy gyereket akar e az az ő döntése.

Nálunk anyám örül nekem is meg a tesómnak is hogy van párunk és elfogadja őket.

2017. ápr. 1. 15:02
 55/57 anonim ***** válasza:

Engem azért zavarna, mert félteném a magánytól. Az ember társas lény.

De az sokkal jobban zavarna, ha inkább évekig mismásolna, mintsem őszintén megmondja egyszer, érvekkel indokolva, hogy miért nem akar. Bár még akkor is azt gondolnám, hogy valami csalódás érte, kiábrándult, felmerülne bennem, hogy esetleg a saját neme vonzza, és megpróbálnám ezeket megbeszélni vele. De ha végül is kiderül, hogy ő komolyan egyedül érzi jól magát, mit tehetnék, mint hogy elfogadom? Ettől függetlenül aggódnék, és titkon reménykednék, hogy egyszer meggondolja magát, de erőltetni nyilván nem erőltetném.

2017. jún. 13. 14:21
 56/57 anonim ***** válasza:
Szabó Péter motivációs tréner alkoholista hajléktalanból lett milliomos. Nincs helyrehozhatatlan élet, legfeljebb, ha megöltél valakit, bár van aki azzal is együtt tud élni. Ha ennyire feleslegesnek tartod magadat és az életedet, mért nem vetsz véget neki? Tudom ironikusan hangzik, de a saját érdekedben meg kellene szabadulnod ekkora negativitástól, mert még a környezetedet is lehúzod. Addig jobb is, ha távol tartod magad az emberektől. Minden mindennel összefügg, remény pedig mindig van egy jobb életre, az a Te esetedben mellékes, hogy párral vagy anélkül. Először az önutálattól kell megszabadulnod. Minél jobban ellenállsz, az élet annál keményebben kényszerít hogy átéld azt, amit át kell élned, mindaddig, amíg nem tanultál belőle.
2017. jún. 13. 19:25
 57/57 anonim ***** válasza:

Én se akarok párkapcsolatot.

Nem is értem hogy lehet párkapcsolatban élni.

31 éves vagyok sose volt még párom és úgy vagyok vele nem is kell.

Még egy csók se volt soha.

jún. 21. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!