Szülők, mit éreznétek, ha a gyereketek, fiatok soha nem akarna párkapcsolatot? 28F
Mostanában anyukám részéről hallok ezzel kapcsolatos kérdéseket... x csinos, y-ról mit gondolsz? z-nek van barátja? Rendszerint kikerülöm, illetve semleges válaszokat adok ezekre, de azért látom, érzem anyámon, örülne, ha lenne valakim. Természetesen nem erőltet semmit, nem rágja a fülem miatta. Helyes, mert őszintén szólva nem akarok párkapcsolatot, soha nem is volt és nem is lesz. Egyszerűen nem érdekel. Temérdek indokot tudok felhozni ellene, csak ezek is olyan dolgok, hogy szegény szüleim szomorúságukban elsírnák magukat. Így inkább nem adok egyenes választ ezekre a kérdésekre.
Titeket szülőként zavarna, ha a gyereketek, fiatok nem szeretne párkapcsolatot? Miért? Pl.: unokák miatt?
Egyedül boldogabb vagyok, mint kapcsolatban. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem volt kapcsolatom.
Ha csak egy szóval kellene megfogalmaznom, miért, azt mondanám, hogy utálom magam. (Ezt persze lehetne részletezni.) Az érdekes az egészben az, hogy soha nem vágytam társra, még tizenévesen sem, amikor szerelmes voltam és nem, illetve kevésbé gyűlöltem magam.
Valahogy nem hiányzik.
8: ez mondjuk esélyes, hogy látják, érzik, hogy rendhagyó vagyok.
9: jól nem érzem magam, de én sehogy sem érzem jól magam. Barátnővel sem változna semmi. Az egyedülléttől való félelem meg szerintm elég hülye érv egy kapcsolat mellett.
Persze változhatok, de nem tartom valószínűnek a radikális irányváltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!