Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mit éreznétek, ha a...

Szülők, mit éreznétek, ha a gyereketek, fiatok soha nem akarna párkapcsolatot? 28F

Figyelt kérdés

Mostanában anyukám részéről hallok ezzel kapcsolatos kérdéseket... x csinos, y-ról mit gondolsz? z-nek van barátja? Rendszerint kikerülöm, illetve semleges válaszokat adok ezekre, de azért látom, érzem anyámon, örülne, ha lenne valakim. Természetesen nem erőltet semmit, nem rágja a fülem miatta. Helyes, mert őszintén szólva nem akarok párkapcsolatot, soha nem is volt és nem is lesz. Egyszerűen nem érdekel. Temérdek indokot tudok felhozni ellene, csak ezek is olyan dolgok, hogy szegény szüleim szomorúságukban elsírnák magukat. Így inkább nem adok egyenes választ ezekre a kérdésekre.

Titeket szülőként zavarna, ha a gyereketek, fiatok nem szeretne párkapcsolatot? Miért? Pl.: unokák miatt?

2017. márc. 18. 18:16
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Ezt azok mondják akiknek nincsenek igazi problémái. :)

Hidd el, tudom miről beszélek, tapasztalat. Kipróbáltam mindent, hasztalan.

2017. márc. 19. 10:50
 32/57 Költőnő? ***** válasza:
83%

Én is tapasztalatból beszélek, mert volták és vannak is. Ezt nem ázok irják, akiknek nincsenek, hanem akik tényleg tesznek a problémák ellen és nem csak kifogásokat keresnek. Nem mellesleg sosem késő, én pont ilyen 27-28 éves korom körül hagytam el a kifogások gyártását és kezdtem el tényleg tenni magamért.

www.magadert.hu

2017. márc. 19. 11:35
 33/57 Költőnő? ***** válasza:
Voltak *
2017. márc. 19. 11:35
 34/57 Költőnő? ***** válasza:
Cn
2017. márc. 19. 12:20
 35/57 A kérdező kommentje:

Ne fárassz a konyhafilozófiát hirdető, bárgyú optimizmussal. A függőségek emlegetése pedig teljesen irrelevánsak, ahogy az önsegítő csoportoké.

7-8 éve ogyekszem megoldani a problémáim, semmi sikerrel - mert nem lehet megoldani. Mégis milyen konklúziót vonhattam volna le, ha kipróbáltam mindent?

Látod-látod, mégsem vagy te annyira képben! Probléma és probléma között drasztikus különbség van.

2017. márc. 19. 12:42
 36/57 Költőnő? ***** válasza:
83%
Engem kár fikázni próbálni, mert lepereg. A függőség mibenlétéről láthatóan fingod nincs, különben nem írnál ilyen nettó hülyeséget. TE azt hiszed, hogy nincs rá megoldás. Előtted száz és több ezer embernek volt, van, utánad is. Csal te vagy ilyen kis egyedi hópihécske, hogy PONT a tiédre nincs. Hát persze. Perszepersze.
2017. márc. 19. 14:46
 37/57 Költőnő? ***** válasza:
56%
Csak *
2017. márc. 19. 14:49
 38/57 A kérdező kommentje:

Aha és milyen nettó hülyeséget írtam a függőségről? Talán olvasni kellene nem osztani az észt és tudni, mit jelent az irreleváns...

Ja, hogy lélekbúvárkodsz és tudod, higy a tanult tehetetlenség állapotában vagyok? Hopp mellé, jelenleg is próbálkozom a gondjaim megoldásával, kevés reménnyel és sikerrel...:)

Figyelj, ha azt gondolod a problémák megoldhatók akkor neked még soha az életben nem volt problémát. Nem, az nem számít annak, hogy "nincs pasim", " nincs egy jó cipőm", etc..

Persze, vannak akik megoldották az enyémhez hasonló gondjaikat - én viszont kirpóbáltam mindent, teljesen feleslegesen. Nos?

2017. márc. 19. 14:54
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem neked most a párkapcsolati kérdéskör a legkisebb bajod. ha nem akarsz, hát nem akarsz, ez van, a szüleid is kénytelenek lesznek elfogadni, hogy nem mindenki akar párkapcsolatban élni. Viszont az egyéb lelki gondjaiddal kezdeni kéne valamit. Tök fiatal vagy, így akarod leélni a hátralévő 60-80 évedet, hogy utálod magad?
2017. márc. 19. 16:16
 40/57 Költőnő? ***** válasza:
86%

Néked fogalmad sincs arról, hogy más milyen utat járt be és mit oldott meg, de az tisztán látszik, h utálod azt az embert, akinek sütés nincs, merthát bank a mocsadék nem tudja, hogy neked milyen nehéz brühhhü szegény te.

Aki tényleg tevékenyen tesz magáért az nem rinyál így, szal nálad ez valszeg kimerül annyiban, hogy tudod, hogy nincs veled vmi rendben, gondolkozol bizonyos dolgokon, de valszeg azokat az ajtókat nem akarod, mered kinyitni, ami mögött a probléma van. 28 évesen azon aggódsz, anyád hogy szereld le, de azzal, ami ide vezetett sem őt, sem magad nem szembesíted. Igy mit akarsz? És ne az én skilljeimmel gyere kivételesen, mert arról, hogy folyamatosan hárítod a felelősséget és másra mutogatsz; nem fog előre vinni semmilyen téren.

2017. márc. 19. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!