Szülők, titeket is zavarna, ha szinte naponta rendelne a gyereketek kaját?
Saját pénzemen veszem. Nem mondják ki így konkrétan, hogy zavarja őket, de vannak beszólások.
Rendelnék nekik is, de nem kérnek. Változó, hogy mit eszek.. Van, hogy pizzát, máskor rendes ebédeket rendelek..
Miért gond ez? Anya főz szinte minden nap, de nem olyat, amit én is ehetek.
Zavarna, mert úgy érezném, nem sikerült megtanítanom spórolni. Minden nap rendelni egy vagyon...
Miért nem eheted meg, amit anyukád főz? És mi lenne, ha te főznél néha magadra?
Nem ehetsz? Miért?! Ne röhögtess már, hacsak nincs glutén-tej meg egyéb allergiád, csak válogatós vagy.
Amúgy meg pazarlás, és a zöme szemét, akkor azt szorgalmaznám, hogy tanuljon meg főzni - ja, hogy ahhoz meg lusta vagy... szívás.
Nem írtam, hogy mindig gyorskaját eszek. Azt írtam, hogy van, hogy pizzát, máskor rendes ebédeket rendelek.
Havonta 3x rendelek pizzát, többi napon ebédet eszem. És de, van érzékenységem, és a rendelt kaják glutén-, és laktózmentesek. Anyukám pedig hagyományosan főz.
Főzni nincs kedvem esténként, mikor hazaérek. Azt is írtam, hogy a saját pénzemen rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!