Anyukák, mennyit neteztek naponta? Mennyi idős a gyereketek/babátok?
Hű, szerintem napi 5 órát biztosan a gép előtt vagyok.
11 hónapos a lányom.
Órára pontosan nem tudom megmondani. Ha itthon vagyok, akkor reggel bekapcsolom a gépet, este meg kikapcsolom. Jó, ha elmegyünk itthonról, akkor lecsukom :) De nálam ez úgy van, hogy bekapcsolom, akkor nézek ezt-azt, aztán ha mosogatok vagy főzök, akkor benyomok valami sorozatot (a konyhában van a laptop általában), aztán ha máshol van dolgom, akkor csak emiatt nem kapcsolom ki. Néha ránézek, kész. Ha leülök fél órára, akkor netezek, aztán megyek tovább.
Viszont ha dolgozom, akkor kevesebbet, bár időm lenne rá, de a munkahelyi gépet nem szívesen kapcsolom be, amilyen lassú, csak ha tényleg meg kell valamit néznem, akkor utána még pár oldalt megnézek, ami érdekel, de aztán kapcsolom is ki.
6 éves fiam van.
9hónapos a babám. Napi 3x netezek. Délelőtti, délutáni alvásakor, ill.este, amikor elalszik.
Mellette nemtudok, ha meglátja, hogy bekapcsolom a gépet, megvadul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!