Meddig mostátok naponta a gyereketek haját?
A gyerekorvosunk kislányunk születése után azt mondta, hogy minden nap meg kell mosni a buksiját is, hogy ne legyen koszmós. Nem is lett eddig ilyen. Most 1 éves, már elég nagy haja van, meddig mossam még naponta? Ti hogy csináltátok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mennyire furi, nekem meg pont azt mondta a gyerekorvos, hogy ne mossuk minden nap, hogy ne legyen koszmós. Vicces, hogy mekkora különbségek vannak minden doki és minden védőnő között.
Az én kislányom most 5 hónapos 2-3 naponta mossuk és még eddig nem koszmos.
Minden nap mostam babe koszmo elleni samponnal! Sima vizzel nem oblitettem neki, marmint ugy nem mostam hajat h csak vizeztem mindig sampont is hasznaltunk. Nagyon aprocska volt h kijott a kutacsanal, de csak azert mert ugye ott az ember nem dorzsoli annyira.
Amugy nekem is azt mondtak h mossuk minden nsp akkor nem lesz olyan koszmos. Anyum is meselte h o is minden nsp megmosta a hajunkat. Soha nem voktunk koszmosok. Tenyleg furi h ahany hely annyi felekeppen mondjak az anyukaknak. Ilyenkor legy okos nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!