Szülők, titeket is zavarna, ha szinte naponta rendelne a gyereketek kaját?
Saját pénzemen veszem. Nem mondják ki így konkrétan, hogy zavarja őket, de vannak beszólások.
Rendelnék nekik is, de nem kérnek. Változó, hogy mit eszek.. Van, hogy pizzát, máskor rendes ebédeket rendelek..
Miért gond ez? Anya főz szinte minden nap, de nem olyat, amit én is ehetek.
Én is szinte minden nap rendelek, vagy alapból kajáldában eszem. Igazából ami visszatartó erő az az ár.
Viszont a "szemetet eszel" emberek mindig viccesek, főleg hogy a szent szöveg után elmennek és megveszik az összes Tesco gazdaságos szart :D
HÁNY ÉVES A KÉRDEZŐ?
Valós érzékenysége van,vagy "úgy gondolom" érzékenysége és válogatós?
Valószinűleg ha valós érzékenysége van, azt any anyjának figyelembe kellene vennie, nekem az az érzésem,hogy itt inkább "nincs kedvem azt enni"-ről van szó és ebben az esetben ki lennék a gyerekemre akadva. Ha ő fizeti,ha nem.
A kérdés az is hogy A REZSIBE ADSZ BELE? Mert ha igen, akkor elnézendő az ételrendelés,ha nem, akkor nem. Ha nem segítesz bele a háztartásba,valószinűleg mert a szüleid akarják,hogy több pénz maradjon a zsebedben,tudj spórolni, így az ételrendelés luxus.
Ahelyett,hogy itt fröcsögnél, ülj le és mondd el anyudnak,hogy főzzön olyat amit te is szeretsz és akkor nem fogsz rendelni. Mondjuk heti 2x te kívánhatsz ebédet.
Amúgy a kérdező vszinűleg nem tudja milyen egyedül élni, magára főzni és költeni,mert úgy megenné azt is amit annyira nem szeret, sőt akár két napig is ugyan azt.....
Kedves, évek óta porosodó accountomba kellet belépnem, csak hogy neked válaszoljak, miszerint
ugye nem gondolod komolyan, hogy bármi gond van azzal, ha a munkából hazajövet rendelsz magadnak meleg ebédet, mivel anyukád nem úgy főz, hogy te is ehess belőle, ráadásul nehezedre esik főtt ételt enni.
Én nem tudom, mennyi idős vagy - de nagyon remélem, hogy a válaszokat, amiket kapsz, nem veszed komolyan (kivéve ezt! :D)
Főleg az olyan irreális, sosem-volt-normákhoz való ragaszkodást, hogy márpedig te akkor is főzni fogsz, fiam, ha hullafáradt vagy és semmi értelme, mert se időben, se anyagilag nem éri meg jobban :)
Egyébként az én véleményemre se adj, ilyen mindenféle bináris kódként lebegve egyszercsak kikötök a képernyődön, teljesen névtelenül az internetben - még az kéne, hogy bármi relevanciát tulajdoníts ezeknek.
Azért csak rendelj, kedves.
Olyan kis aranyos fiú vagy lány lehetsz :)
Jaigen; mi az, hogy "beszólások"? :O
A helyzeted, innen, nonszensz.
Akik leragadtak a "szemetet eszel"-nél: Nyilván nem olvasták az előzményét, miszerint próbáltam viszonylag egyszerű, értelmes kérdéseken át kicsit többet megtudni a szituról, valamint gondolkodásra késztetni az illetőt, mivel segíteni szerettem volna. Mire elkezdett "aranyom"-ozni, eléggé bunkó stílusban válaszolni és úgy csöppentett néhány + információt. Mellesleg egyik hsz-ában - amit jelentettem és törölték is - simán le hü... pi...zott. Na, ezt viszont kikérem magamnak, és innen kezdve biztos vagyok benne, hogy csak egy provokátor az illető. Vagy egyszerűen csak azt szerette volna, ha itt vállvetve szidja mindenki a szüleit. Igen, egy ilyen beszólás után nekem is jogom van szemétnek nevezni, amit eszik. Van egy mondás: az vagy, amit megeszel.
És még mindig nem tudjuk hány éves... Aki arra hivatkozva ad neki igazat, hogy szegény de fáradt munka után és nincs kedve főzőcskézni, az nézzen már kicsit maga körül: kismillió nő van (de férfi is akad szép számmal), aki munka után, család mellett simán főz. Mi is szoktunk rendelni, de nem ilyen rendszerességgel. Ritkán még étterembe is megyünk. Aki szerint jobb a rendelt kaja, mint a házikoszt, az nem lehet túl igényes az étkezésére. A felsorolt betegségek mellett szerintem picit jobban oda kéne figyelnie. Valahol írta is: nem mindig rendel gyorskaját, néha rendes ebédet is szokott. Nos, akinek ennyiféle ételallergiája és egyéb betegsége van (cukros, gyomor-bélrendszeri problémák), annak semennyi gyorskaját nem kéne ennie. Esetleg nagyon ritkán, mondjuk havi egyszer érthető lenne, ha megkívánja és megeszi. Imádom a pizzát, szoktunk rendelni. De hetente 3x biztosan nem tudnám megenni.
Valószínűleg ez volt az utolsó alkalom, hogy bárkinek is jóindulatúan segíteni próbáltam itt. Fura emberek járnak ide. Néha jól szórakozom, de többször inkább elborzadok.
Pont fordítva van okostojás... NÉHA gyorskaja, többször rendes ebéd. Hihetetlen vagy, komolyan.
Aki meg azt írta, hogy főzessek anyámmal magamra, az mégis mit képzel? Nem elég szerencsétlennek, hogy főz, mos, takarít, még nekem is főzzön külön?
Mielőtt belekotnetek ebbe is, hogy takaritsak én... Saját lakrészem van, amit nyilván én takarítok, heti 5*12 óra meló után.. De simán van az heti 6 nap is sajna. De legalább megfizetnek..
Ja, és igen, fizetem a rezsit... Saját órám van, tehát a saját fogyasztasaimat én állom, +1 havi nagybevasarlas (amiből én semmit sem fogyasztok, lévén szinte nem eszek itthon)
23 éves vagyok, nem kamu betegségekkel, biológiai kezelest kapok jelenleg, így elviselheto. Csak az émelygés maradt meg. Közben IR is lettem, szteroid miatt jól meghiztam, úgyhogy nem hátrány, hogy minden etelnel tudom, hány kcal.
Havi max 3 alkalommal rendelek gyorskajat, általában gluténmentes ch-csokk. pizzát, aminek a felét eszem meg..
Szörnyű, megyek is és leszurom magam, tényleg
Nem gondoltam volna, hogy ennyire túl lesz bonyolítva a kérdés, és ilyen infókat kellene megosztanom egy egyszerű válaszért. A közeli ismerőseim nem ismerik a betegségeimet, de itt kötelező csamcsogni rajta. Ez volt az első és utolsó kérdésem, egyszerűen undorító ami itt megy. Emberekkel foglalkozom SAJNOS, ott is ezt tapasztalom.. Lényeg, hogy legyen min csamcsogni és a másiknak legyen szarabb. Jó kis mentalitás.
Nem egy unatkozó háziasszony vagyok bocs, hogy legyen időm gondolkozni a barom kérdéseiden, amiket te bonyolítasz bele. Tök jó, hogy neked annyi az életed, hogy nem dolgozol, itt doglesz egész nap, ja meg FŐZÖL. Ettől vagy valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!