Szülők, titeket is zavarna, ha szinte naponta rendelne a gyereketek kaját?
Saját pénzemen veszem. Nem mondják ki így konkrétan, hogy zavarja őket, de vannak beszólások.
Rendelnék nekik is, de nem kérnek. Változó, hogy mit eszek.. Van, hogy pizzát, máskor rendes ebédeket rendelek..
Miért gond ez? Anya főz szinte minden nap, de nem olyat, amit én is ehetek.
Nem vagyok "aranyod"! Ezt szögezzük le! Én nem gúnyolódtam veled, nem tudom miért kell ez "aranyom"ozás. Elég gusztustalan hozzáállás.
Az émelygés meg valószínűleg a szeméttől van, amit megeszel. Te bajod, akkor befejeztem a segíteni akarást. Úgy gondoltam azért kérdeztél, mert segítséget vársz. Ha nem, hát nem! További jó émelygést!
Vagy valószínűleg attól van, hogy gyomor-bélrendszeri betegségem van. Csak gondoltam nem kéne így kiteregetni ide a fél életemet, de hát úgy látszik, kell.
Milyen szemét? LE VANNAK ÍRVA AZ ÖSSZETEVŐK MINDEN EGYES ÉTELNÉL. Miről beszélsz? Nem is ismered ezeket, rendes ebédek, nem hamburger és társai... Istenem, komolyan...
Akkor meg segítsen neked a hegyi bölény. Ha te a jóindulatú segíteni akarásra úgy reagálsz mint egy vadbarom, akkor ne kérj segítséget.
Szerintem pszichés problémáid is vannak, azt kéne előbb kezeltetni.
Na, pá "aranyom"!
Kérdező, semmi gond nincs azzal, ha minden nap rendelsz, főleg hogy a saját pénzedből teszed. Én is sokszor rendelek vagy készen hozok haza ételt. Elég röhejes a mai világban, hogy mindenkinek természetes, hogy készen veszi a ruháit, készen veszi a bútorait, készen veszi a kozmetikai termékeit, készen veszi a kenyeret, készen veszi a más által megtermelt gyümölcsöt és zöldséget, de valamiért azt, hogy egy teljes ebédet megvegyenek készen, mindannyian sátántól valónak tartják :D Olyanok büszkék rá, hogy össze tudnak dobni pár hozzávalót egy fazékba, akik nem értik meg, hogy azt az időt mások sokkal hasznosabban is el tudják tölteni. Persze az egészségbuuzik szerint minden, amit készen veszel, az szemét, pedig ha bármelyikük próbálna ehhez hasonló ételes vállalkozást indítani, ahelyett, hogy csak otthon rajoskodik azzal, hogy ő bezzeg főz, akkor rögtön rájönne, milyen durva feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy egyáltalán csinálhassa (az otthoni konyhájuk a nyomába se ér).
Egyébként így, hogy figyelned kell a betegséged miatt, a szüleidnek is meg kell érteniük, mert az is érthető, hogy anyukád nem igazítja hozzád az egész család kajáját, de az is, hogy nem anyukád főztjét kritizálod azzal, hogy nem eszed meg.
Ne izgulj, nekem feleségem rendel minden hétköznap magának meg a kislányunknak (GYED-en van). Nem szeret, nem is igen tud főzni, plusz mi a francnak vesztegesse erre az idejét, hasznosabb, ha a gyerekkel tölti, nem? Én is a munkahelyemen eszek, miben más ez? Még csak drágábbnak se drágább, ha menüből rendel előre egész hétre. És egyébként rengetegen csinálják...
Fura ez nekem, nem értem, h mi közük hozzá. Gondolom annak idején az iskolai menza az OK volt nekik, nem? Mert az nem szemét, mi?
Szerintem az a minimum,ha már az anyja nem főz olyat,amit ő is megehet, akkor rendeljenek. Nem értem mi ez a "saját pénzeden veszed??" duma, mert szerintem egy szülőnek az a feladata,hogy eltartsa a gyerekét.
De most komolyan ha nem rendel,és otthon sem tudja megenni amit kap akkor mit csináljon? Egyen fényt vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!