Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert csinaljak ezt a szuleim?

Miert csinaljak ezt a szuleim?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, hetvegere jovok haza, illetve szesszio alatt csaj vizsgazni megyek fel. Nem biron veluk, szivatnak folyamatosan, ha fazom es feljebb teszem a futest, uvoltoznek velem, hogy megint 21 fokon van, viszint ilyenkor az en szobamban jo, ha a 18-19fok megvan.

Visszamegyek 1 napra, majd azzal jonnek, hogy ne vigyel ennivalot, 1 napot kibirsz ennivalo nelkuk is, nem vagy sovany, van mibol fogyni. Ha mondok valamit ugy letorkolnak. Annyira rosszul erzem magam, hogy igy is stresszes vagyok, ok meg nem konnyitenenek rajta, hanem meg ratesznek egy lapattal.

Napokig hozzam se szolnak, barmit csinalok, vagy mondok en vagyok a rossz. Tesom szinten szivat, hogy jaj nem tudsz vezetni, meg nem fozol itthon. Amennnyire futja az idombol megteszem, sajnalom, de nem tudk minden nap orakat azzal eltolteni, hogy fozocskezzek...

Hogy veszeljem ezeket tul addig, mig elvegzem az egyetemet es el nem koltozok?

2017. jan. 30. 10:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek. Hidd el a hiba nem benned van. Nem is értem, hogy akik ezt állítják azok voltak-e egyáltalán egyetemisták valaha, vagy csak szalag mellől szólogatnak be esetleg a pénztár mögül?

Abban viszont egyetértek velük, hogyha a lakótársaidat nem szereted, akkor váltanod kell. Nem csak az eredményeid miatt, de a saját lelki világ miatt sem árt, ha nem vagy vagy összezárva folyton olyanokkal, akik mellett lehetetlenség az élet.

Hogy a szüleid miért csinálják ezt azt nem tudom, mivel nem ismerem őket és itt szerintem senki más sem, tehát nem tudhatjuk az indokot, de az biztos, hogy jobb lenne ha ritkábban járnál haza. És mindenképp költözz máshova, tudom nagyon nehéz, de sajna nincs más választás.

Tanulásra végső soron ott van a könyvtár, na ott aztán állandó a csönd és még meleg is van.

Mondjuk én meg olyan vagyok hogy engem az idegesít, ha tanulás közben jönnek mennek mellettem az emberek, én még a zajt is elviselem, de az jobban elvonja a figyelmem ha valaki kering körülöttem a könyves polcok között.

2017. jan. 31. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!