Nem tudom mit tegyek mar. A szuleim folyton csesztetnek es mindenen kiakadnak es kiabalnak meg mindenert engem hibaztatnak. Mit csinaljak?
Ma pl apa mondta h menjunk le furdeni valahova aztan el keszultunk en meg mondtam h nem szeretnek menni erre apa elkezdett kiabalni h most akkor beulok a kocsiba es igenis elmegyek..aztan beult a kocsiba es kozolte h nem akarja a hulye fejemet nezni szalljak ki aztan nem mehetek sehova 2 napig..most ilyen hulyesegen komolyan?! Es csodalkoznak h egesz nap a szobamba ulok amiko kimegyel rogton talalnak valami belem kotni valot nagyon idegesit mostmar ugy bannak velem mit egy 10 evessel
17/L
A) nagyon kamaszodsz és ezt nem tudják lereagálni a szüleid megfelelően.
B) - ami valószínűbb - szüleidnek más problémái vannak és azt rád vetítik ki. Az ő kapcsolatuk milyen? Nem lehet hogy válás van a levegőben? Vagy anyagi problémák. Pl apád nem tudja eltartani a családot és ez frusztrálja? (munkahelyi problémák, hitel fizetési problémák stb.) Esetleg iszik? vagy félrelép?
Beszélgess el velük, tégy úgy mintha meg akarnál felelni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!