Álanndóan csesztetnek itthon! Elegem van már. Mit tegyek? Többi lent.
Hazajövö iskolából, bemegyek a szobámba, megtanulok mindent amit kell. Megéhezek. Ki akarok menni kajáért erre anyám belémköt, hogy: Megtanultál vagy csak ültél a könyv felett? Mondom: Igen, megtanultam. Aztmondja: És tudod is? Én mondom: Nagyjából. Erre elkezd oribálni velem minden butaságról, és még nem is a tanulásról.
Amibe tud beleköt és már nagyon elegem van belőle!
15/F
De nem érted.
Nem a tanulásról kezd elordibálni, hanem másról. Mintha direkt b*szogatni akarna.
Velem is ugyanez van csak nekem parosul hozza egy tokeletes nover is akit istenitenek..
14/L
Nekem van egy 2 éves testvérem is.
Vele foglalkoznak a legtöbbet, bár ez engem már nem érdekel hogy mindig csak 2. vagyok. És akivel élünk, anyám párja kedvesebb és jófejebb velem mint anyám...
Általában 3-4-5 között szoktak lenni a jegyeim, kétlem hogy ez miatt lenne ilyen...
Igen, most leszek majd középiskolás.
Csináld úgy, hogy ne tudjon belekötni. "Megtanultál?" "Igen."
A nagyjábólba szülőként én is belekötnék, mert nem várom el tőle, hogy tökéletes és kitűnő legyen, de azt igen, hogy hozza ki a maximumot magából. Azaz: ne csak nagyjából tanulja meg az anyagot.
De lehet, hogy nálatok nem ez a gond. Miről szokott ordibálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!