Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert csinaljak ezt a szuleim?...

Miert csinaljak ezt a szuleim? 22L

Figyelt kérdés

Meg egyetemista vagyok. Osszejottem egy 30as pasival, bar a korahoz kepest eleg gyerekes. Eleve nem is ugy indultunk neki, hogy komoly lesz, csak egyutt vagyunk. Ha megy valahova esetleg szolj, hogy nincs kedvem menni, estenkent eljarogatunk ide-oda.

Az utobbi idoben volt, hogy apam kijelentette, hogy ezen a heten este sehova nem mesz, mert itthon kell segits(valamit betonozni akar, es oda kell neki segitseg), mikor mondtam neki, hogy de meg van beszelve, hogy a ide megyunk vagy oda, az volt a valasza, hogy mindegy az, ugyse lesz belole soha semmi komoly.

En is tudom, de attol meg elmehetnek vele

2015. szept. 8. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
gondolom jobban örülnének neki,hogyha komoly kapcsolat céljából lennél valakivel. amúgy lehet,hogy apukádnak tényleg kellett volna a segítség,azért morgolódott,hogy inkább vele leszel.
2015. szept. 8. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

"Osszejottem egy 30as pasival, bar a korahoz kepest eleg gyerekes."

Na ez a gond,egy 30-as pasi legyen férfi ne gyerek!

Mellesleg az,hogy 22 évesen még így befolyásolnak a szüleid,na az a gyerekes azaz te vagy a gyerekes!

2015. szept. 8. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Hát ez nagyon mondvacsinált, erőltetett "probléma" már ne is haragudj. Ráadásul tipikusan olyasmi, amit a szüleiddel kellene megbeszélni, nem pedig világgá ordítani. Anyukádat egyébként minek keverted bele a címben, ha aztán meg sem említed a kérdésben?
2015. szept. 8. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem 22 évesen egyáltalán nem gond, ha 30-as pasid van. Nem egy ötvenéves, szüleid korú férfiról van szó.

Simán lehet belőle komoly kapcsolat, házasság is.

Szóval nem hallgass apukádra, te ismered a férfit, neked kell eldönteni, hogy találkozol-e vele vagy sem.

2015. szept. 8. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
Én szégyellném magam, ha a szüleim tudnák, hogy csak szexelni járok össze valakivel. Ha viszont tényleg csak amiatt kell, akkor igazán lemondhatod egy-egy programodat vele a család javára.
2015. szept. 8. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
hívd el a csávót is betonozni, hamarabb végeztek, és mehettek, ahova akartok
2015. szept. 8. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szexelni jarunk ossze. Jol erezzuk magunkat, neha bulizunk, neha hulyeskedunk, neha van szex is...
2015. szept. 8. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!