Utalnak a szuleim mit csinaljak?!
1. szerintem sem gáz, hogy még nem volt barátod, sőt, anyukád helyében összetenném a két kezem, hogy az én lányom abba a ritka csoportba tartozik, akikről ez elmondható, hisze nem azért nincs, mert csúnya vagy, hanem mert tudsz saját döntést hozni, és nem engedsz a társadalmi nyomásnak, ha te ezt most még nem szeretnéd.
2. nem értem, miféle "bűnszövetkezet" lehet anyukád és a testvéreid között, ha ezzel ennyit szekálnak.
3. biztos neki is (vagy csak neki igazán) van valami nagy baja, amit ezzel a piszkálódással takargat... apukád hol van? köztük minden ok?
4. lehet hogy én szembesíteném őket azzal, h milyen érzéseket keltenek benned - már ha van annyi eszük, h felfogják, és ne röhögjenek ezen is.
5. Kitartást!
Úristen!
Ma már többen ajánlották több kérdésnél a Mérgező szülők c. könyvet, én épp most olvasom... hát.. ilyenkor csak lesek, h ezek az esetek, amiket pl. ott is leírnak, tényleg megtörténnek, itt Magyarországon is?!
Hogy mondhat egy szülő olyat a gyerekének, h bárcsak meg se születtél volna???
WTF?
Hát nem emlékszik rá, h ő is ott volt, mikor intézkedtek, h megszüless? Bakker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!