Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utalnak a szuleim mit csinaljak?!

Utalnak a szuleim mit csinaljak?!

Figyelt kérdés
Az van hogy egy katasztrofa az eletem ..van egy anyukam akivel mindennap veszekedunk..es mindig olyan dolgokon hogy nem takaritok...kozben mindennap en szoktam..eroltetik es szekalnak azzal hogy nincs baratom es meg nem is volt ..testvereim ugyanezt csinaljak 18 eves vagyok...szerintem nem gaz ha meg nem volt...nem azert mert csunya vagyok ..hanem mert nem akarok... mindig kiveteleznek tesoimmal en soha nem ereztem hogy szeretnek mindig csak ahibat keresik bennem pedig en nagyon imadom oket...a legjobb lenne ha elkoltpznek.. szerintetek is? Tanacsokat szeretnek :( bocsanat az irasom miatt de mobilrol vagyok es angol billentyum van
2015. ápr. 26. 12:17
 1/4 anonim válasza:

1. szerintem sem gáz, hogy még nem volt barátod, sőt, anyukád helyében összetenném a két kezem, hogy az én lányom abba a ritka csoportba tartozik, akikről ez elmondható, hisze nem azért nincs, mert csúnya vagy, hanem mert tudsz saját döntést hozni, és nem engedsz a társadalmi nyomásnak, ha te ezt most még nem szeretnéd.

2. nem értem, miféle "bűnszövetkezet" lehet anyukád és a testvéreid között, ha ezzel ennyit szekálnak.

3. biztos neki is (vagy csak neki igazán) van valami nagy baja, amit ezzel a piszkálódással takargat... apukád hol van? köztük minden ok?

4. lehet hogy én szembesíteném őket azzal, h milyen érzéseket keltenek benned - már ha van annyi eszük, h felfogják, és ne röhögjenek ezen is.

5. Kitartást!

2015. ápr. 26. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Apukam detto ugyanilyen..folyton erzelmileg cseszegetnek..pl. ilyen szavakat ejtenek el , hogy minek szulettem meg..semmire nem vagyok valo ..es ez igy megy nagyon regota mindennap , nincs olyan nap hogy ne sirjak ha egyedul vagyok..erzelmi roncs vagyok mar
2015. ápr. 26. 14:10
 3/4 anonim válasza:

Úristen!

Ma már többen ajánlották több kérdésnél a Mérgező szülők c. könyvet, én épp most olvasom... hát.. ilyenkor csak lesek, h ezek az esetek, amiket pl. ott is leírnak, tényleg megtörténnek, itt Magyarországon is?!

Hogy mondhat egy szülő olyat a gyerekének, h bárcsak meg se születtél volna???

WTF?

Hát nem emlékszik rá, h ő is ott volt, mikor intézkedtek, h megszüless? Bakker...

2015. ápr. 26. 14:16
 4/4 A kérdező kommentje:
En mar nemtudom mit csinaljak ..hiszen nem is csinalok semmi rosszat sem ..suliba jarok ,dolgozom ,nem jarok sehova sem..bulizni sem..nem iszok alkoholt mint mas korombeli lany ,hetvegen is segitek a haztartasban..szoval nem ertem mi bajuk velem.. mert semmi okkuk nincs igy viselkedni..szimplan csak utalnak ...
2015. ápr. 26. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!