A barátnőm anyukája meg apukája nagyon útálnak :S és barátnőmel Nagyon Szeretjük egymást és akadt egykis incidens vajon mitcsináljak?
Nah azt történt hogy a barátnőmmel szüneteltünk 2 hétig és az első héten én elmentem Pénteken bulizni a haverokkal és már itthon már elkeztünk inni bementünk a városba és még ottis vettünk alkoholt és én barátnőm miatt ittam mert feljött bennem egy régi emlék nah a lényeg... A barátnőm megbeszélte a haverom barátnőjével hogy engem kivisznek hozzájuk (vagyis barátnőmhőz) egy békülős estre és ott megint összejövünk csak balul sült el az egész. Haver mondta h mennyünk ki a szórakozó helyről ki a parkolóba inni mert a kocsiba maradt még 1 üveg viszki mi kimentünk a barátnőjével együtt és ketten megittuk az üveg viszkit de én már nagyon kászta állapotba voltam beültünk a kocsiba én üveg részegen haver a jobb egybe a barátnője meg vezetett én meg megkérdeztem hogy ''hova is megyünk?,, ők mondták hogy kocsikázni és láttam hogy arra megyünk ahol a barátnőmék laknak abba a kis falucskába. Nekem már gyanús volt az egész és haver barátnője megkérdezte h te tudod hol lakik XY... ez a csaj? én meg mondtam h igen tudom mennyél egyenesen és majd szólok beértünk a faluba és megkérdezte haver hogy neked hol is lakik barátnőd? mondom amellet a bolt mellet a fehér kapuba és ott megálltunk:S a haverom barátnője felhívta a barátnőmet hogy jöjjön ki mert mi itt vagyunk a kapuba ő kijött és én hátul az ülésen üvegrészegen lefeküdtem kijött a barátnőm és elkeztünk beszélgetni először normálisan és haver meg a barátnője összevesztek valamin és elkeztek kiabálni egymással én meg a saját hangomat nem hallotam szval énis elkeztem ''kiabálva beszélni ,, barátnőmmel meg mondtam neki hogy ''tudod mennyire nemérdekel hogy nem engedtél el engem bulizni??,, és elkeztem köpdösni az ülést és mondtam hogy ennyire nemérdekel (ismétlem nagyon részeg voltam) és ezt ugyebár a mi beszélgetésünket belehetett hallani egészet a lakásba és az anyukájék éppen filmet néztek szval ők halloták az egészet hogy én a barátnőmmel kiabálok... az apukája kijött és csak ennyit mondott hogy '' addig zavardel a barátodat míg én kinem megyek,, és mi onnan elmentünk vissza a szórakozó helyre de én már akkor nagyon sírtam mert akkor már nagyon megbántam az egész dolgot:S másnap felkeltem és nem emlékeztem semmire vagyis emlékeztem de voltak kép szakadások és mondta az apukája hogy ameddig ő él addig a házba én benem tehetem a lábam telefonon is próbáltam vele beszélgetni beszéltem is vele és megint ennyit mondott hogy ameddig ő él addig én benem tehetem a lába de elötte a vita elött velem nemvolt semmi gond mert vittek vacsorázni magukkal vadasparkba meg strandolni is szval szerettek engem a szülei. Mostanáig.:S És ez már 4hónapja ezmegy nemtehttem be a lábam a házba és a barátnőmmel együttvagyok még és remélem örökre együtt is leszünk mert mindennél és mindenkinél jobban nagyon Imádom és most elterveztük azt hogy valameik nap vagy ezen a héten vagy jövőhéten kimegyek hozzájuk és beszélek az apukájával de nemszeretnénk neki szólni mert akkor azlenne hogy nem mehetek ki meg abból lenne veszekedés is ...:S
Szerintetek mit csináljak hogy a szüleira hassak? hogy bebizonyítsam hogy nemvagyok egy sz*r rágó hülygyerek mivel győzhetném meg azzal az apukáját hogy ugyan az legyen mint régen( Pénteken meg Szombaton kimehessek hozzájuk)??? kérlek segítsetej!!! :(
Azt elfelejtettem mondani hogy a barátnőm járhat ki hozzám meg szokott is de már énis kiszeretnék menni hozzájuk:(
kérlek segítsetek pár jó tanáccsal szánjatok meg:(
A saját élménybeszámolód alapján egy alkesz f@sz vagy.
Továbbá egy primitív bunkó is a helyesírásod, és a fogalmazásod alapján.
Én az apja helyében légpuskával lőttem volna ki a heréidet.
Nem akarom elfogadni a tényt, hogy egy nap örökíteni fogod a génjeidet!!!
Ha nekem köpdöstél volna, vágtalak volna úgy szájon, h a fogaidat potyogtatod.
Bunkó p.raszt vagy, remélem, erre a bnőd is mihamarabb rájön. Ja, és nem kell a haverodra fogni, h azért kiabáltál, mert ő hangoskodott... persze, nem egyszerűen be voltál bszva, és magadat adtad.
Tudod, a részegség nem hoz elő új vonásokat, a meglévőket erősíti, szal te alapból ilyen vagy, csak józanan tudod kontrollálni (v nem).
Velem ilyet csináltál volna, úgy ott hagylak, mint a franc, többet szóba se állok veled. Úgyhogy örülj, hogy csak a szülök utálnak.
És ha elfogadsz egy jó tanácsot, gyúrj rá a helyesírásra, és a fogalmazásra!
Röviden: részegen nagyon durva dolgokat mondtál a barátnődnek és a szülei ezért haragszanak rád.
1. Ne írj kisregényt mert legközelebb rohadtul nem fogom elolvasni
2. Miért akarsz mindenáron kibékülni a szüleivel? Velük jársz? Hát akkor? Jó nagy f@sz voltál, ők nem tudnak megbocsátani, így jártál. Örülj hogy a barátnőd megbocsátott.
Szülőként megértem hogy mivel dühítetted fel a barátnőd szüleit. Nekem is lányom van.
És bizony én is és a férjem is hasonlóképpen kiakadnánk ha valaki ilyen stílust megengedne a lányunkkal szemben... sőt, attól tartok a férjem (kétajtós szekrény méretű teste lévén) simán nekimenne az illetőnek...
Akár ittál, akár nem, akármennyire is részeg voltál, megalázó módon viselkedtél a barátnőddel, akit elvileg imádsz, bár alázni, köpködni, ordítani tudsz vele, ezt nem kell az alkoholra fogni, mert ahogy írja valaki előttem, az elfojtott agresszió szabadul így fel benned.
Az az érdekes hogy a barátnőd ezek után még szóba áll veled.
Tudod mit? Menj ki a szüleihez, egy próbát megér. Bár én sok reményt nem fűzök a sikerhez, mert teljesen érthető hogy egy ilyen alaktól inkább óvják a lányukat. És bizony ha nem teheted be a házukba a lábad, akkor ki vagy onnan tagadva, olyan már sose lesz a kapcsolatod a szülőkkel mint a balhé előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!