A szuleim megtalaltak a cigit a kabatzsebembe. Hogy viselkedjek? Mit csinaljak?
1 honapja lebuktam vele, szova tettek, hogy tudjak, de nem veszekedtek meg semmi. En olyan rosszul ereztem magam es olyan buntudatom lett, hogy most mekkorat csalodtak bennem, hogy azota nem gyujtottam ra. Eltettem a taskamba. Most eszembe jutott, hogy hoppa az meg ott van es gondoltam elviazem az egyik baratnomnek, mert nekem mar nem kell. Betettem a kabatom zsebebe es a kovetkezo pillanatba mar a konyhaasztalon volt. Azota is ott van es csak annyit mondtak, hogy latjak, meg mindig nagyon egeszsegesen elek. Nen tudom most mit csinaljak? Ki se merem tenni a labam a szobabol. Tudom, hulye voltam, hogy volt egyatalan olyan idoszak is, hogy ragyujtottam, de ezt mar nem tudom meg nem tortentte tenni. A legtobb amit tehettem az az, hogy abbahagytam es a szuleim meg mondtak is, hogy mar nem szoktam rajtam erezni a szagot es buszkek ram, hogy befejeztem. Emiatt most meg borzalmasabban erzem magam.
16/L
Őszinteség?
Tudod, hülyeséget csináltál, de felnőttek ilyenkor szépen leülnek, a másik szemébe néznek és elmondják, mi a helyzet. A szüleid a leírtak alapján nem szolgáltak rá, hogy ne tiszteld meg őket ezzel. Majdnem felnőtt vagy, próbálj így is viselkedni!
Nagyobb bajod sose legyen :)
Menj ki bátran és mondd el, hogy mi az igazság. Ha amúgy nem vagy hazudós, akkor el fogják hinni.
Jól tetted hogy abbahagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!