Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim megtalaltak a cigit...

A szuleim megtalaltak a cigit a kabatzsebembe. Hogy viselkedjek? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

1 honapja lebuktam vele, szova tettek, hogy tudjak, de nem veszekedtek meg semmi. En olyan rosszul ereztem magam es olyan buntudatom lett, hogy most mekkorat csalodtak bennem, hogy azota nem gyujtottam ra. Eltettem a taskamba. Most eszembe jutott, hogy hoppa az meg ott van es gondoltam elviazem az egyik baratnomnek, mert nekem mar nem kell. Betettem a kabatom zsebebe es a kovetkezo pillanatba mar a konyhaasztalon volt. Azota is ott van es csak annyit mondtak, hogy latjak, meg mindig nagyon egeszsegesen elek. Nen tudom most mit csinaljak? Ki se merem tenni a labam a szobabol. Tudom, hulye voltam, hogy volt egyatalan olyan idoszak is, hogy ragyujtottam, de ezt mar nem tudom meg nem tortentte tenni. A legtobb amit tehettem az az, hogy abbahagytam es a szuleim meg mondtak is, hogy mar nem szoktam rajtam erezni a szagot es buszkek ram, hogy befejeztem. Emiatt most meg borzalmasabban erzem magam.

16/L

2015. febr. 21. 16:21
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szia. :) Először is hány éves vagy hogy cigizel,nem akarok azzal jönni hogyha túl fiatal vagy és hogy ezzel csak elrontod az életed. Amúgy teljesen megértem hogy most mit érezhetsz, én is voltam már ilyen helyzetben csak nem pont a cigivel kapcsolatban. Én csak azt tudom tanácsolni neked mint azt ahogy már itt előttem már többen is írták hogy menj oda a szüleidhez mondd neki hogy anya,apa szeretnék veletek beszélni. / legyél határozott és magabiztos/ Bevallom nektek hogy volt olyan idő hogy igen nem szégyellem bevallani mikor cigiztem de az már a múlt! Miután megtaláltátok a cigit azóta nem szívtam el egy szál cigit sem. Csak a napokban eszembe jutott hogy az a cigi még mindig meg van nekem és, hogy ne foglalja tovább a helyet a táskámban gondoltam elviszem a barátnőmnek hisz nincs már rá szükségem! És én most őszinte voltam, ha még így se hisztek nekem az már a ti bajotok az én lelkiismeretem tiszta. És szerintem ennyi elég is lesz hogy újra makulátlan legyen a kapcsolatod a szüleiddel. Remélem tudtam segíteni. Szia :) Majd írd le kérlek hogy mi volt!!! Sok sikert.
2015. febr. 23. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:
mondd el az igaz sztroit :)
2015. aug. 1. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
*sztorit
2015. aug. 1. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
azóta volt valami?:)
2015. okt. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!