Mi lehet ennek a filmnek a neve?
Repülős filmről van szó.
Szóval van benne két pilóta akiket elküldenek egy hosszú útra két különböző régi és rossz permetező repülő gépel .
Az utolsó pihenő le szálás után , pihenés után ismét fel szálnak majd az egyik pilóta emelkedés közben valami elromlik a gépben és így a vízbe esik .
Így az első pilóta egyedül maradt és így folytatja útját .
A repülés során meghibásodnak sorba a készülékei és csak magára számíthat .
Itt már nagyon egyedül van amikor az egyik torony, egy utasszálito gép pilótáját kérik meg hogy keressék meg a kis gépet.
Az utas szálitogép pilótájának a neve azt hiszem Gordon.
Gordon és a torony beszélgetése után , az idős pilóta megkérdezte az utasokat hogy folytassák útjukat vagy keressék meg a kis gépet.
Az utasok végül rá álltak ara hogy keressék meg a kis gépet.
Ekkor elindul a keresés.
A film azzal zárul hogy a nagy gép elvezette a kisgépet egy repül ötére és békésen és épségben leszálltak .
A film karácsonykor játszódik .
kb. 5-6 éve mehetett a tv-ben, de lehet hogy nem olyan régen is de én akkor néztem és elfelejtettem a film nevét , és sajnos egy színészre sem emlékszem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!