Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik úgy érzik, hogy megtalálták a nagy Ő-t, azok egy idő után már nem is lesznek szerelmesek belé?
Az attól függ. Én a rózsaszín köd elmúlását úgy értelmezem, legalábbis a saját életembe, hogy másképp vagyok szerelmes. Más úgy értelmezi, hogy maga a rózsaszín köd a szerelem és az elmúlik. Hogy ha tényleg elmúlik akkor minek marad 2 ember együtt, azt nem tudom.
Ezt jól megfogalmazni én úgy tudnám, hogy akkor kell házasodni amikor ismered a másikat mint a tenyered, nem látod jobban annál amilyen, és pont úgy szereted ahogy van, a hibáival együtt.
Hozzám 4 éve 2 hónapja és 11 napja jött a nagy Ő, nem akartam vele járni, de beadtam a derekam és nem bántam meg.
tegnap volt 2 hónapja, hogy összeházasodtunk.
Volt, hogy nem volt rózsaszin köd, csak szerettem, de aztán újra szerelmes lettem belé, ez mindössze 3x történt meg eddig és most újra szerelmesnek érzem magam.
Minden kapcsolatban eljön az az idő, mikor már nem szerelmes az ember csak szereti a párját, én is voltam igy, de én tudok belé újra és újra szerelmes lenni.
A házasságot meg az ember megérzi.
Nagyon el vagy tévedve. A rózsaszín köd az amikor mindent szépnek látsz, a párodat tökéletesnek.... stb. Amikor ez elszáll akkor meglátod a hibáít is DE ezekkel együtt is szereted. És sztem az sokkal mélyebb szeretet amit a kezdeti nagy hév után érez az ember.
Jah és ezért is mondják h utána kell házasodni mert a szerelem ugyan úgy megvan csak már tisztában vagyunk a másik hibáival. Most aki a nagy rúzsaszín ködbe házasodik bele az hamar el is válhat. Rájön a párja hibáira és lehet h nem tudja elviselni. Így elválik
A szerelem nem múlik el, csak átalakul.
És nem szeretetté, ahogy mondják, mert ez nem szeretet, nem úgy fogod szeretni a párodat, mint a barátaidat, vagy anyukádat, hanem marad szerelem, csak már tisztán fogod látni, és nem "ködben", és nem remeg majd a gyomrod a találkozáskor, mert bízol benne, és biztonságban érzed magad.
De ez attól még szerelem, mert megmarad a szexuális vonzalom és a vágy is, csak ez már egy mélyebb szerelem, amikor "ismerve szereted" és nem "vakon szereted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!