Házasok, még mindig szerelmesek vagytok?
Arra lennék kíváncsi, hogy még mindig szerelmesek vagytok a férjetekbe/feleségetekbe, vagy már átalakult szeretetté?
Hogy történt az egész, mikor érezted azt hogy ez már nem szerelem, hanem szeretet?
Írjátok meg, hogy hány éves házasok vagytok! :)
6 hete vagyunk házasok.Én már nem vagyok szerelmes a páromba,de vannak pillanatok amikor igen,előjön egy kicsit ez az érzés,de nem az az elsöprő már,amit egyáltalán nem bánok.
Ennyi év után,már felszállt a rózsaszín köd.
7 éve vagyunk együtt,1 kislányunk van.Mi kiegészítjük egymást.:-)34 évesek vagyunk mindketten.
Igen. 9 éve ismerem, 4 éve vagyunk házasok. Én nagyon szerelmes vagyok belé, gyakran rámtör úgy hogy szinte fáj is.
Viszont szerintem ő már nem szerelmes, és arra gondolok lehet én ÉPP ezért szeretem még mindig így ennyire,mert érzem, hogy bármikor leléphet.
12 éve lesz, hogy együtt vagyunk, ebből a fele házasság, két gyerekünk van.
Igen, még mindig szeretem, és érzem, hogy ő is szeret. Nem úgy, mint az elején, mert sok minden változik, de szerintem ez százszor erősebb érzés, mint a lángoló, heves fellobbanás, amit először érez az ember.
Ma már el se tudnám az életem képzelni nélküle. Nem tudok aludni, ha nincs itt, és ő is úgy alszik el, ha hozzábújok. (Bizony, képes felkelteni, hogy bújjak oda, mert nem tud elaludni. :D)
A vágy is változatlan, de már társult hozzá a tapasztalat. Úgy ismerjük a másikat, mintha gondolatot olvasnánk.
Ezeket nem lehet megtapasztalni egy rövid, heves szerelem alatt, csak ha évekig élsz együtt valakivel, és szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!