Hányszor voltatok szerelmesek életetekben?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 12:49
1/20 anonim válasza:
Szerencsére egyszer sem. Idáig megúsztam...
2/20 anonim válasza:
Én többször, de egyszer igazán, nagyon . Az a szerelem a mai napig kísért, mert jóban vagyunk, annak ellenére, hogy én férjhez mentem, ő pedig megnősült. Ne úgy képzeld, hogy van valami közöttünk, csak barátok maradtunk, és levelezünk, a skyp-on beszélgetünk. Ő külföldön él.
3/20 anonim válasza:
Úgy igazából egyszer. Szörnyű átok.
4/20 anonim válasza:
Èn is többször voltam szerelmes. Egyszer igazàn, mèg mindig szeretem de már neki is és nekem is van más valakim akit nagyon kezdek megszeretni.
6/20 anonim válasza:
Kétszer, de a mostani az szörnyű, mert viszonzatlan. Ráadásul egy munkahelyen dolgozunk, elég sűrűn látom és beszélgetni is szoktunk néha, olyankor rendesen gyomorgörcsöm van. Igyekszem elkerülni, de nem megy sajnos. Ha nem látom kisebb a kín. :(
7/20 anonim válasza:
Nagyon sokszor már,de remélem talán most révbe értem.
8/20 anonim válasza:
2x :)
Egyszer csak plátói volt.
Másodszor viszonzott :) már 5 éve:)
9/20 anonim válasza:
Én 2x voltam/vagyok szerelmes. Az egyik egy gimis plátói szerelem volt 3 évig tartott. A másik a mostani párom 2 és fél éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!