Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányszor voltatok szerelmesek...

Hányszor voltatok szerelmesek életetekben?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 12:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
egyszer, de már ez is több az optimálisnál és nem akar elmúlni
2012. ápr. 7. 14:31
 12/20 anonim ***** válasza:

igazán 2-szer,meg volt pár fellángolás,ami visszagondolva nem volt szerelem.Az első nagy szerelem viszonzott volt,mégis boldogtalan.

A második most is tart ez is viszonzott,de ez boldog és már 4éve tart. :)

2012. ápr. 7. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:
igazán egyszer és már szeretném ha vége lenne
2012. ápr. 7. 15:30
 14/20 anonim ***** válasza:
3x. Az elso platoi volt, a masodik rovid kapcsolat hosszu szenvedessel. Utanna osszejottem az elso szerelmemmel de ekkor mar nem voltam szerelmes. Es mikor dobott, jott a harmadik, aki valoban szeret. 9,5 eve vagyunk egyutt, 8,5 eve lakunk egyutt, augusztusban leszunk 4 eves hazasok 1 kisfiunk van, ket babat elveszitettunk es most varjun az uj kistestvert, 20 hetes terhes vagyok. Mar nem vagyunk szerelmesek de szeretet van kozottunk. Ha 1-2 hetig tavol vagyunk egymastol meg mindig azt erzem, hogy szeretem es o a leghelyesebb.
2012. ápr. 7. 15:44
 15/20 anonim ***** válasza:

A szívem mélyéből 3szor.

Egyszer az első fiúmba, akivel minden első dolgot átéltem. Másodszor az eddigi leghosszabb párkapcsolatomban, szakítás lett a vége, hosszan szenvedtem.

Harmadszor pedig az Élettársamba, akit azzal az igazi mély társi szeretettel és erős ragaszkodó szerelemmel szeretek. :)

23N

2012. ápr. 7. 16:21
 16/20 anonim ***** válasza:
3x
2012. ápr. 7. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
2*,egyik a mostani párom,másik a legelső kapcsolatom volt
2012. ápr. 7. 17:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Egyszer.
2012. ápr. 7. 18:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerencsére érdeklődés hiányában elmaradt.
2012. ápr. 7. 19:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgy igazán csak egyszer, nagyon megviselt, nem vágyom rá, hogy megint ezt érezzem. Elég önálló típus vagyok és nem szerettem, hogy függök tőle érzelmileg, márpedig ha szeretsz valakit, akkor ez a helyzet, már azt nézed, hogy mi a jó neki és nem a saját érdekeidet.
2012. ápr. 8. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!