Vernek a szuleim, mit csinaljak?
Ennek ket verzioja van..
a)hazugsag az egesz..
b)mind igaz,amit leirtal,de akk menekulj szerintem..
Nem tudom,h kepes a szulo megutni a gyereket..16eves vagyok,es soha,egy ujjal sem ert hozzam anyu..marmint hozzam ert,csak nem ugy xd es nem cigizek(nemis probaltam),nem iszok,nem bulizok..egy gyereket nem veressel kell nevelni..azzal pont az ellenkezojet eri el..csak nem ertem,miert szul az ilyen..undorito,mar neharagudj..
szerintem szólnod kéne az osztályfőnöködnek és a védőnőnek az iskolában. hangsúlyozd ki hogy ne említsék a szüleidnek a dolgot. asszem ezután jön a hatósági felhatalmazás, bizonyítékot fognak keresni arra hogy téged rendszeresen vertek a szüleid.
ha rátudják bizonyítani a szüleidre hogy állandóan vertek téged akkor többé nem kell náluk laknod, vagy állami intézetben vagy megbizható rokonoknál szállásolnak el majd téged.
viszont a szüleid előbb-utóbb kikerülnek a börtönből akkor pedig már tudnod kell megvédeni magad tőlük, erősebbé kell válnod mindenképp
Ha igaz, amit leírtál, akkor ezek nem emberek és ilyeneknek egy csótány sem való, nemhogy egy gyerek, már elnézést. 15 évesen még ne rohanj a rendőrségre, menj el a rokonodhoz, neki meséld el és ő keresse meg az illetékest a dologban. Ha megállapítják, hogy mindez igaz, elhelyeznek gyámnál vagy rokonnál, a szüleid pedig kapnak pár évet. De az is megoldás lehet, ha a suliban elmész a védőnőhöz és neki megmutatod a sebeid, ő is intézhet valamit.
A szüleid nem drogoznak, isznak titokban, amitől ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!