Vernek a szuleim, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem oket regen, de most mar egyre kevesbe. Osszevesztunk egyik este, es apukam nagyon megvert, nagyon fajt a fejem, mar nagyon remegtem, es csak fekudtem es sirtam. Kozben mondogattak, hogy egy besz*ri k*csog vagyok, es kislany vagyok, es en csak elb*szom az eletuket. Kituno tanulo vagyok, nem iszom, nem cigizek, nem bulizom, mindig 5-kor kelek fel, hogy tanulhassak meg reggel is. Mar nagyon felek toluk. Semmit nem tudok veluk megbeszelni. Anyukam mindig hazudik nekem, de tenyleg. Ma azt mondta anyukam, hogy a kocsi ele ugrik miattam, es apukam is mar oda keszul. Es nem marad nekem senkim, es akkor, majd sirhatok utanuk. Mert en meg akarom oket olni. Ilyeneket vagnak a fejemhez. :( Mar regebben is vertek. Sosem lehetett sajat velemenyem. Nagyon rossz hajam volt regen. Egyszer akartam mas hajat, es nagyon sirtam, hogy nem tetszik a mostani. (10 eves lehettem). Anyukam ugy megvert, hogy felrepedt a szam, es nagyon verzett. A foldon fekve bogtem, a tesom vedett meg, de o is kapott sajnos. :( De en meg igy is szeretem oket, de mar utalok haza menni. Inkabb a rokonoknal vagyok. Most is ott vagyok. Anyukammal ma nagyon osszevesztem telefonon, es mondtam neki, hogy engem hagyjanak beken, nem akarok hazamenni. Es nagyon nagyon ideges lett, azt mondta agyonver, mert egy kis szanalmas hulye p*cs vagyok. Holnap jonnek ertem, de nagyon nagyon felek. Biztos, ha hazaertunk elvernek, mar most latom elore. Mit csinaljak?? 15/F2015. szept. 8. 22:54
21/25 anonim válasza:
Édes drága 11es! Már megint hülyét csináltál magadból. Az a 17-esre vonatkozott!
22/25 Marczell válasza:
hát minden tisztelem a tiéd 17-es válaszoló, 13 éves vagy és máris felnőttként kell viselkedned.
amit én leírtam a Kérdezőnek tanácsként, azt te is követheted ha úgy érzed hogy nem bírod már tovább azt amit az "anyád" művel.
én magam nem érthetem meg teljesen hogy min mentek keresztül. azon szerencsések közé tartozóm akiknek a szülei jó emberek, gondoskodóak.
sok kitartást kívánok nektek
23/25 anonim válasza:
Leszakad a plafon attol ami itt megy xd
24/25 anonim válasza:
Jobb elviselned, régen engem is vertek, és folyton becsaptak a szüleim.
De ha zsarúkat hívsz akkor a szüleidet elviszik, téged meg othonba raknak, mármint ez is egy opció. + Bűntudatod is lenne.
Figyi, viseld el, tettesd magad, ne legyen véleményed majd ha nagy leszel nem mernek megverni, nyilván csak bolondok.
25/25 anonim válasza:
Èn 15 èvesesèn ütötem meg az apàmat mert gyerekorom ota ütötet engem felrepedt anyàm csak nèzett apàmnak felrepedt akkor a szeme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!