Vernek a szuleim, mit csinaljak?
"Kozben mondogattak, hogy egy besz*ri k*csog vagyok, es kislany vagyok,"
"Mit csinaljak?? 15/F
???????
11-es mit nem értesz? verik és szidják, hogy nem elég férfias "lány"
Kérdező: annak a tanárnak szólj először, hogy nagy baj van, akiben bízol, kedvelsz. Ő fog segíteni.
Kedves 5-ös válaszoló!
Nem feltétlenül kamu, amit a kérdező kiírt. Engem sokszor vertek, a nyakamnál fogva tettek fel a falra és térdelték a hasamat, fakanalat törtek szét a hátamon 1 héttel a vakbélműtétem után amikor hazajöhettem, a hajamnál fogva húztak és dobtak ki az udvarra, kigáncsoltak és a földön fekve rugdaltak...
Szóval sajnos nem biztos, hogy kamu.
Kedves kérdező!
Egy a biztos amit tudsz tenni: Menekülni közeli rokonok, barátokhoz. És hívni a rendőrséget, mint ahogy azt már előttem írták. Én nem hívtam soha a rendőrséget és sosem mentem el itthonról ha ilyen volt, mert nem mertem... de én be tudtam zárni a szobám ajtaját vagy a fürdőszobában zárkóztam be. Ha ilyen lehetőségeim nem lettek volna, nagy valószínű elmentem volna...
Kitartás!
17-es
sajnálom hogy ilyen "anyád" van. idézőjelbe tettem mert egy olyan emberről beszélünk aki minden másnak való csak anyának nem.
sok barom, akinek nem jön össze az aranyélet, próbálja úgy kompenzálni a hibáit hogy a gyerekéből próbál tökéletes embert faragni. elvárja tőle hogy hibátlan legyen mindenből, a legkisebb hibát pedig súlyosan torolja. verés után pedig minduntalan hangoztatja, hogy érte, a gyerekért teszi a dolgot, a bűntetést..
szerintem a kérdező szülei is ebbe a kategóriába esnek bele.
és az ilyen szülőt kéne leköpni, nem pedig a 13 éves kislányt.
"és az ilyen szülőt kéne leköpni, nem pedig a 13 éves kislányt"
11-es vagyok.
Nocsak, nocsak... Kedves hozzászólók: bár szépen lehúztatok egy ártatlan kérdésért, de úgy látszik, nem csak én nem értem a dolgot.
Kérdező: mi a jelenlegi helyzet? Érted jöttek, megvertek? Légyszi írj valamit, mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!