Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vernek a szuleim, mit csinaljak?

Vernek a szuleim, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem oket regen, de most mar egyre kevesbe. Osszevesztunk egyik este, es apukam nagyon megvert, nagyon fajt a fejem, mar nagyon remegtem, es csak fekudtem es sirtam. Kozben mondogattak, hogy egy besz*ri k*csog vagyok, es kislany vagyok, es en csak elb*szom az eletuket. Kituno tanulo vagyok, nem iszom, nem cigizek, nem bulizom, mindig 5-kor kelek fel, hogy tanulhassak meg reggel is. Mar nagyon felek toluk. Semmit nem tudok veluk megbeszelni. Anyukam mindig hazudik nekem, de tenyleg. Ma azt mondta anyukam, hogy a kocsi ele ugrik miattam, es apukam is mar oda keszul. Es nem marad nekem senkim, es akkor, majd sirhatok utanuk. Mert en meg akarom oket olni. Ilyeneket vagnak a fejemhez. :( Mar regebben is vertek. Sosem lehetett sajat velemenyem. Nagyon rossz hajam volt regen. Egyszer akartam mas hajat, es nagyon sirtam, hogy nem tetszik a mostani. (10 eves lehettem). Anyukam ugy megvert, hogy felrepedt a szam, es nagyon verzett. A foldon fekve bogtem, a tesom vedett meg, de o is kapott sajnos. :( De en meg igy is szeretem oket, de mar utalok haza menni. Inkabb a rokonoknal vagyok. Most is ott vagyok. Anyukammal ma nagyon osszevesztem telefonon, es mondtam neki, hogy engem hagyjanak beken, nem akarok hazamenni. Es nagyon nagyon ideges lett, azt mondta agyonver, mert egy kis szanalmas hulye p*cs vagyok. Holnap jonnek ertem, de nagyon nagyon felek. Biztos, ha hazaertunk elvernek, mar most latom elore. Mit csinaljak?? 15/F
2015. szept. 8. 22:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
13%

"Kozben mondogattak, hogy egy besz*ri k*csog vagyok, es kislany vagyok,"

"Mit csinaljak?? 15/F

???????

2015. szept. 9. 05:47
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Rokontol kerj 1. korben segitseget, es ha nincs elorelepes, akkor rendorsegtol. Ha egyikhez se fordulsz, buta vagy. Ja, es : az nem erdem 15 evesen h nem iszol, nem cigizel. Az erdem a tanulmanyi eredmenyed.
2015. szept. 9. 07:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

11-es mit nem értesz? verik és szidják, hogy nem elég férfias "lány"

Kérdező: annak a tanárnak szólj először, hogy nagy baj van, akiben bízol, kedvelsz. Ő fog segíteni.

2015. szept. 9. 07:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös válaszoló!

Nem feltétlenül kamu, amit a kérdező kiírt. Engem sokszor vertek, a nyakamnál fogva tettek fel a falra és térdelték a hasamat, fakanalat törtek szét a hátamon 1 héttel a vakbélműtétem után amikor hazajöhettem, a hajamnál fogva húztak és dobtak ki az udvarra, kigáncsoltak és a földön fekve rugdaltak...

Szóval sajnos nem biztos, hogy kamu.

Kedves kérdező!

Egy a biztos amit tudsz tenni: Menekülni közeli rokonok, barátokhoz. És hívni a rendőrséget, mint ahogy azt már előttem írták. Én nem hívtam soha a rendőrséget és sosem mentem el itthonról ha ilyen volt, mert nem mertem... de én be tudtam zárni a szobám ajtaját vagy a fürdőszobában zárkóztam be. Ha ilyen lehetőségeim nem lettek volna, nagy valószínű elmentem volna...

Kitartás!

2015. szept. 9. 09:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az hogy menekülj amerre látsz nem éppen ésszerű válasz a többiektől.Komoly pszichés gondjaid lehetnek emiatt az érzelmi-fizikai bántalmazások miatt.Azt javaslom hívd fel a Kék Vonal ingyenes telefonszámát: [link] ott tudsz rendszeresen beszélgetni a gondjaidról(erre vannak) és az ésszerű megoldási lehetőségeket is eltudják neked mondani,hogy mi a teendő ilyen helyzetben.
2015. szept. 9. 15:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten hát nagyon sajnállak tényleg. Én is csak azt mondhatom hogy rendőrség de gyorsan.
2015. szept. 9. 20:40
 17/25 anonim válasza:
75%
Őszintén nagyon sajnállak. Engem is vern anyám. De szerencsére nem ennyire durván. Persze voltak olyan esetek hogy üveget vágott a fejemhez(3 napig szédültem), megharapott, leköpött, rúgott, leöntött...stb. 13 éves lány vagyok. Próbáltam már többször öngyilkos lenni, de ha a leendő gyermekeimre, jövőmre, sikereimre gondoltam, nem bírtam megtenni. Remélem jól vagy. Kitartás! Egyszer vége mindennek. :)
2015. szept. 9. 20:59
 18/25 Marczell ***** válasza:
100%

17-es

sajnálom hogy ilyen "anyád" van. idézőjelbe tettem mert egy olyan emberről beszélünk aki minden másnak való csak anyának nem.

sok barom, akinek nem jön össze az aranyélet, próbálja úgy kompenzálni a hibáit hogy a gyerekéből próbál tökéletes embert faragni. elvárja tőle hogy hibátlan legyen mindenből, a legkisebb hibát pedig súlyosan torolja. verés után pedig minduntalan hangoztatja, hogy érte, a gyerekért teszi a dolgot, a bűntetést..

szerintem a kérdező szülei is ebbe a kategóriába esnek bele.

és az ilyen szülőt kéne leköpni, nem pedig a 13 éves kislányt.

2015. szept. 9. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"és az ilyen szülőt kéne leköpni, nem pedig a 13 éves kislányt"

11-es vagyok.

Nocsak, nocsak... Kedves hozzászólók: bár szépen lehúztatok egy ártatlan kérdésért, de úgy látszik, nem csak én nem értem a dolgot.

Kérdező: mi a jelenlegi helyzet? Érted jöttek, megvertek? Légyszi írj valamit, mi történt azóta?

2015. szept. 10. 06:51
 20/25 anonim válasza:
100%
Köszönöm kedves 18-as. 17-es vagyok. De azt még nem is említettem, hogy az öcsém nevelését rám hagyta anya. 8 éves korom óta én vagyok az anyja. Etetem, játszok vele, fürdetetem, altatom, oviba viszem...stb. Ő pedig kisajtolja az apukáinkból a pénzt. Az "eltartásunkra".
2015. szept. 10. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!