Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert csinaljak ezt a szuleim?

Miert csinaljak ezt a szuleim?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, hetvegere jovok haza, illetve szesszio alatt csaj vizsgazni megyek fel. Nem biron veluk, szivatnak folyamatosan, ha fazom es feljebb teszem a futest, uvoltoznek velem, hogy megint 21 fokon van, viszint ilyenkor az en szobamban jo, ha a 18-19fok megvan.

Visszamegyek 1 napra, majd azzal jonnek, hogy ne vigyel ennivalot, 1 napot kibirsz ennivalo nelkuk is, nem vagy sovany, van mibol fogyni. Ha mondok valamit ugy letorkolnak. Annyira rosszul erzem magam, hogy igy is stresszes vagyok, ok meg nem konnyitenenek rajta, hanem meg ratesznek egy lapattal.

Napokig hozzam se szolnak, barmit csinalok, vagy mondok en vagyok a rossz. Tesom szinten szivat, hogy jaj nem tudsz vezetni, meg nem fozol itthon. Amennnyire futja az idombol megteszem, sajnalom, de nem tudk minden nap orakat azzal eltolteni, hogy fozocskezzek...

Hogy veszeljem ezeket tul addig, mig elvegzem az egyetemet es el nem koltozok?

2017. jan. 30. 10:43
1 2 3
 1/21 acelsziv ***** válasza:
92%
vállalj mellette munkát és tartsd el magad.
2017. jan. 30. 10:53
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne járj minden hétvégén haza, ninc smiért. DIákmunka vagy rendes munka, albérlet, és a maga ura leszel. Sajnos másképp nem megy, felnőtek már nem változnak.
2017. jan. 30. 10:55
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Ha ennyire nem jól érzed magad a szüleidnél, akkor MINEK mégy oda a vizsgaidöszakra? Ugyanúgy tudnál ott is maradni, ahol év közben (kollégium, vagy albérlet) vagy, ott úgy élsz, ahogy neked megfelelö.

Ne járj haza hétvégékre, böven elég havi egy napra idamenni. Ha reklamának, megmondod, hogy sokat kell tanulni, nincs idöd utazgatni.

2017. jan. 30. 10:56
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem kedvelem a lakotarsaimat, mivel nem lehey toluk tanulni. Ha ott vagyok, egyszeruen semmit nem tudok tanulni. Ok nem tanulnak, hanem folyamatosan ezt meg az hivjak fel magukhoz, isznak, hangoskodnak... mas lakotarsakat nem akarok keresni, mert tartok tole, hogy rosszabbat talalok. Itt nincs megfizetve a diakmunka, sot szinte idom sincs ra, mert minden nap reggeltol estig oraim vannak.
2017. jan. 30. 11:02
 5/21 A kérdező kommentje:
Hetkoznap olyan 5000-7000 Ft ot koltok el, ha nincs szamla, utazason kivul, de minden hetvegen szamonkerik tolem, hogy megis hova tudtam elkolteni,biztos meglopom oket
2017. jan. 30. 11:04
 6/21 anonim ***** válasza:
67%

Ha SEM az albérletben, SEM a szüleidnél nem tudsz tanulni, akkor a hoba erösen valószínü, hogy BENNED van - mindenhol találsz kifogást arra, hogy ne tanulj rendesen.

Elvileg lehet könyvtárban is tanulni - de gondolom, NEKED ez sem felelne meg.

2017. jan. 30. 11:05
 7/21 anonim ***** válasza:
98%
A könyvtár jó megoldás, én is ott tanultam anno, mert négyen voltunk egy koliszobában. Tényleg fölösleges hetente hazautazgatni, abból a pénzből simán megvan a hétvégi kajád.
2017. jan. 30. 11:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Alberletben vagy? Mert kolibam szokott lenni tanulo szoba is...

Amugy miert nem beszelt csoporttarsaiddal, hogy ok hol vannak albiban, nincs-e naluk hely, esetleg nem-e akartok kozosen kivenni egy lakast?

Vagy nezz szet akolokban, hatha van ures hely, evkozben szokott lenni, mert sokan meg azt nem birjak.

De amugy igazuk van a tobbieknek, ne jarj haza.

2017. jan. 30. 11:17
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem menj haza minden hétvégén.Ha lakótársaiddal se bírsz akkor benned van a hiba.Amúgy meg ha zavarnak a tanulásban menjél könyvtárba tanulni.Probléma megoldva.
2017. jan. 30. 11:18
 10/21 A kérdező kommentje:

Miert lenne bennem a hiba? Azert, mert csak akkot tudok tanulni, ha csend van? Szerintem mas se tudna tanulni ugy,hogy a masik szobaban ejjel 1ig zene megy, meg folyton ismeretlen embereket kell kerulgetni, meg azt nezni, hogy nah mikor mehetek a furdobe, nehogy a vedegek ott vannak. 1000 Ft az utazasi jegyem (500 oda, 500 vissza) szoval ebbol hetvegi kaja tuti nem lenne.

Amugy mas evfolyamtarsaim is hazajonnek mindig, szoval ok igy oldjak meg a tanulast.

2017. jan. 30. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!