Te mindent megcsináltál, mindent megoldottál, egyedül lakásokat vettél, gyereket neveltél.
De nem tudsz kifesteni egy szobát?
2016. okt. 18. 15:08
52/81 anonim válasza:
Én odaadtam.
2016. okt. 18. 15:12
53/81 anonim válasza:
Mindenkinek tanulságos történet.
Ellátod, ruházod és iskoláztatod a gyereked huszonéves koráig, majd amikor elutasítod azt hogy az ingatlanodat is vigye amit pl ki lehet adni vagy tartós tartaléknak használni öreg korunkra amikor ki tudja milyen betegségek jönnek, automatikusan gonosz szülő leszel akit nem érdemes többet látogatni. Igazi hála.
2016. okt. 18. 15:13
54/81 anonim válasza:
Olyan vagy, mintha idegennek kellene odaadni a lakást. Kösd ki akkor, hogy odaadod, de öreg korodra gondozást vársz érte.
2016. okt. 18. 15:14
55/81 anonim válasza:
53-as nem volt ilyenről szó, a gyerek visszautasította a felajánlást.
2016. okt. 18. 15:16
56/81 anonim válasza:
"Ellátod, ruházod és iskoláztatod a gyereked huszonéves koráig" Hát ez a minimum, ha már megcsináltad... Egy gyermek sem magától születik, nem dönthet a születéséről,aki megcsinálta, adja is meg neki ezeket a dolgokat.
2016. okt. 18. 15:18
57/81 anonim válasza:
Kamu kérdés, nézzétek már meg jobban.
2016. okt. 18. 15:26
58/81 anonim válasza:
Persze, hogy kamu. Ilyen nincs.
2016. okt. 18. 15:29
59/81 anonim válasza:
Ha nem kamu, akkor a helyzet a következő: a fiad örül, hogy végre elhúzhatott tőled, és nehezen bár, de a maga ura lehet. Nem fogad el tőled semmit, mert jól tudja, hogy utána évekig hallgathatná a mártírkodásodat, és nem is segít, mert úgysem kapna köszönetet. Gondolom egész életében el kellett viselnie ezt az "örülj hogy kapsz enni" mentalitásodat. Vagy legyél végre önzetlen, és add neki a lakásod, vagy inkább hagyd békén.
2016. okt. 18. 15:36
60/81 anonim válasza:
Szerintem is kamu, nagyon mű az egész megfogalmazás.
Viszont annyit leírnék, hogy én most vettem házat, és akarok a telekre építeni még egyet, hogy anyum a nyugdíja után ide tudjon költözni hozzám. Már nézegettünk mobilházakat, tetszettek neki, játszadozik az ötlettel. És bár 200 km van köztünk, szívesen jön hozzám, és otthon érzi magát. Kulcsa is van. Szerintem ilyen a tökéletes család.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!