Kezdeném ott, hogy mi köze a fiadnak ahhoz, hogy te egyedül nevelted föl? Talán ő marta el kisgyerekként a férjedet (saját apját) mellőled???
Te választottál rosszul, emiatt elvetted gyerekedtől a teljes család élményét. Úgyhogy neki lenne mit felhánytorgatnia számodra.
Őszintén szólva, ha anyám ilyen feltétellel engedne oda, akkor ha beledöglök is, akkor is idegennek fizetnék jóval több albérleti díjat. Tőled meg egy életre elbúcsúznék.
2016. okt. 18. 13:42
22/81 anonim válasza:
Ő nem akar odamenni, még akkor sem, ha olcsóbb, te meg nem akarod neki odaadni. Akkor mi a gond? Nyilván megvan rá az okod, hogy úgy állsz a fiadhoz, a saját nevelésed eredményéhez, mint egy senkiházi, élősködő, haszonleső pióca rokonhoz, aki "el akarja tőled venni a számodra kedves javakat" és csak gondot okoz. Ha félsz attól, hogy Te nem számíthatsz a fiad segítségére majd ha neked lesz rá szükséged, akkor ne foglalkozz azzal, hogy ő hol lakik. Majd megoldja, ahogy eddig is.
2016. okt. 18. 13:44
23/81 anonim válasza:
19-es senki sem akarta kidobatni - egy embernek egy lakásban el kellene férnie a ruháinak, tárgyainak. Egy külön lakást tartani raktárként - az nem semmi.
Haszonélvezeti jogot hagyjál rá, akkor nem lehet semmi veszteséged.
2016. okt. 18. 13:45
24/81 anonim válasza:
Ha a gyerekek nem olyan alakok, hogy lelakják és a ház az enyészeté lesz, tehát normális gondolkodású emberek akkor persze. De van akinek nem való. De jobban jársz ha a közműveket átírod rájuk.
2016. okt. 18. 13:51
25/81 anonim válasza:
#20, #23: A #16-os arra célzott.
2016. okt. 18. 13:52
26/81 anonim válasza:
#25 nem a 16-ban az van: hogy el kell dönteni, mi a fontosabb,az ember vagy a tárgy, raktár. És egy nagyon szomorú tény: nem visz át a halálba senki semmit. Ez van. Talán még hozzá kellene tenni: egyszer mindannyian meghalunk.
2016. okt. 18. 13:56
27/81 anonim válasza:
Hasonló mentalitású "anyák" sírják tele a világot a "hálátlan" gyerekkel. Ezért fogadom mindig nagy-nagy fenntartással azokat a jajongásokat. Majd ha "kedves" kérdező 70-80 évesen ott állsz magadra hagyva, költözhetsz egyik lakásból a másikba és tapsikolhatsz, "ügyes voltam". És gondozás fejében elkótyavetyélheted őket. Én a fiad helyében messzire mennék és vissza sem néznék.
2016. okt. 18. 13:56
28/81 A kérdező kommentje:
Azért álljon már meg a menet, hogy még engem sértegettek. Ti csak úgy szétosztogatnátok egy élet munkáját? Nem hinném. A dolgaimat onnan nem tudnám elvinni és nem is akarnám. Az a lakás az enyém, nehogy már még nekem kelljen átrendeznem vagy kidobálni onnan bármit. Már az is nagyon nagy szívesség lenne, ha hagynám, hogy ingyen ott lakjon. Ő mivel hálálná azt meg nekem? Így is ha megkértem, hogy fessen már ki, én nőként ezt mégsem tudom megcsinálni, bútorokat tologatni stb. akkor sem segített. Így festőt kellett hívnom, mikor ő segíthetett volna. Akkor így, hogy adjak neki egy 10 milliót érő lakást? Nehogy még én legyek a hibás azért is, mert felnveltem.
2016. okt. 18. 14:05
29/81 anonim válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy a kérdés elméleti és nemhogy két lakásod, de gyereked sincs.
Egyértelmű, nincs is mit ragozni ezen.
2016. okt. 18. 14:07
30/81 anonim válasza:
Nem, nem osztogatnám szét egy élet munkáját, de a FIAMNAK odaadnám!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!